Czerwony sportowiec by mati190
-
[quote="Havier"][quote="mati190"]
I słuszenie, ja tam navi sobie daruje, nie ma porządnych map polski a na wyjazdy zagraniczne mam Auto Mape wiec więcej nie potrzebuje, a tak tylko złodzieja będzie kusiło, a MaXI-DOT, to są jeszcze auta które go nie mają <!-- s:P -->[/quote]Powiem Ci, ze bylem w szoku jak przyszlo do odbioru auta a tam nie ma MAXI-DOT'a o.O jak skladalem samochod nie zauwazylem ze trzeba za niego doplacic... duzo to nie jest wiec bym wzial... no coz moje niedopatrzenie [/quote]
Dlatego nie brałem Monte Carlo, bo stylistycznie fajnie ale za tą kase którą kosztuje extra, mogli też coś do wyposażenia dorzucić. A poza tym MAXI-DOt-a dostałem w ramach pakietu GSM
-
no w pakiecie gsm i przy Monte Carlo jest Tutaj troche inaczej wyglada wyposazenie MC jak w Polsce, w standarcie jest masz automatyczna klime i wszystkie dodatki "bezpieczenstwa" tj. 8 poduszek, esr, asr itp itd^^ za co w PL niestety trzeba doplacac <!-- s:) -->
-
[quote="Havier"]no w pakiecie gsm i przy Monte Carlo jest Tutaj troche inaczej wyglada wyposazenie MC jak w Polsce, w standarcie jest masz automatyczna klime i wszystkie dodatki "bezpieczenstwa" tj. 8 poduszek, esr, asr itp itd^^ za co w PL niestety trzeba doplacac <!-- s:) -->[/quote]
No niestety w Polsce tak dobrze nie ma, dlatego w ramach pakietu dostałem esp, a poduszki mam 4 Za klime też dokładałem, ale takie życie
I tak jestem zadowolony z tego co mam no i jest do czego dążyć, jakbym miał Monte Carlo to już nie za bardzo byłoby co modzić -
e tam niebyloby co modzic^^ ja w kwietniu juz montuje ledy do srodka i na oswietlenie tablicy moze niedlugo jakies HID'y^^ kto wie <!-- s:) --> planow sporo tylko gotowki mniej
-
[quote="Havier"]e tam niebyloby co modzic^^ ja w kwietniu juz montuje ledy do srodka i na oswietlenie tablicy moze niedlugo jakies HID'y^^ kto wie <!-- s:) --> planow sporo tylko gotowki mniej[/quote]
Ledy przy tablicy mogą czasami mrugać i generować błędy, podobnie jak te wewnatrz. A co do HID-ów ja tam jestem zadowolony z ori soczewek, jak mi sie znudzą lub zużyją wtedy będziemy kombinowali, póki co żal mi dowodu rejestracyjnego
Przechodnie wreszcie przestaną zaglądać na tylną kanape
Niby tylko kawałek siatki a jaki efekt:
[img]https://lh4.googleusercontent.com/-AiGFjTxL7n4/Tz6by1_2gPI/AAAAAAAAA2M/ycd0L-iczSw/s640/SAM_1684.JPG[/img]Progów już też nikt nie podrapie choćby nie wiem jak sie starał
Czyli z cyklu drobiazgi które cieszą, do 10 marca mody wstrzymane, no poza jeszcze jednym drobiazgiem do bagażnika, ale o tym za jakiś czas
-
[quote="mati190"]
Ledy przy tablicy mogą czasami mrugać i generować błędy, podobnie jak te wewnatrz. A co do HID-ów ja tam jestem zadowolony z ori soczewek, jak mi sie znudzą lub zużyją wtedy będziemy kombinowali, póki co żal mi dowodu rejestracyjnego
[/quote]
pierwsze slysze o tych bledach a ze ledy juz zamowione to nie zrezygnuje HID'y tez zamontuje nie odrazu najpierw chce inwestowac w to co poprawia konfort^^ Navi, MAXI-DOT, i oswietlenie wnetrza <!-- s:) --> reszta pozniej^^
teraz mozesz na tylnej kanapie zostawic cos bez strachu^^
-
[quote="Havier"]
pierwsze slysze o tych bledach a ze ledy juz zamowione to nie zrezygnuje HID'y tez zamontuje nie odrazu najpierw chce inwestowac w to co poprawia konfort^^ Navi, MAXI-DOT, i oswietlenie wnetrza <!-- s:) --> reszta pozniej^^teraz mozesz na tylnej kanapie zostawic cos bez strachu^^[/quote]
No niestety, uroki nowoczesnej elektroniki. A co do tylnej kanapy coś w tym jest
Do końca miesiace jeszcze tylko wykładzina w bagażniku jak u Ciebie i na ten miesiac to będzie wszystko. A w przyszłym miesiacy oklejamy dach, tylko brak koncepcji kolorystycznej -
[quote="mati190"]A co do tylnej kanapy coś w tym jest
Do końca miesiace jeszcze tylko wykładzina w bagażniku jak u Ciebie i na ten miesiac to będzie wszystko. A w przyszłym miesiacy oklejamy dach, tylko brak koncepcji kolorystycznej <!-- s:( -->[/quote]Tutaj Ci nie pomoge widzisz jak wyglada czerwony z czarnym^^ mozesz sobie zawsze sam powoli zrobic Monte Carlo
-
Myśle nad jakimś ciemnym kameleonem
-
kameleon fajna sprawa^^ tutaj gdzie mieszkam jezdzil kiedys facet calym samochodem pomalowanym na taki troche jasniejszy kameleon... autko bylo dosyc stare ale ten lakier sprawiam ze nie dalo sie go przeoczyc^^
-
[quote="Havier"]kameleon fajna sprawa^^ tutaj gdzie mieszkam jezdzil kiedys facet calym samochodem pomalowanym na taki troche jasniejszy kameleon... autko bylo dosyc stare ale ten lakier sprawiam ze nie dalo sie go przeoczyc^^[/quote]
Ja póki co myśle tylko o dachu i to ciemnym
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 22-02-2012, 19:09[/i] ][/size]
Nieco zmieniła sie koncepcja i prawdopodobnie na jesień z przodu wyląduje zderzak z RS-ki[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 22-02-2012, 21:03[/i] ][/size]
Jest źródło finansowania czas myśleć o modach, miał być przód w stylu Monte Carlo ale jednak będzie cos innego. Pyszczek zaadoptuje z RS-ki będzie fajnie unikalnie i zadziornie, tył w stylu Monte Carlo, felgi nietypowe już sa. Ale czas na pierwszy mod w tym kierunku czyli kleimy dach tylko jaki kolorek, biel w stylu RS-ki, czerń w MC czy moze jakis fajny kameleon? -
Fabka pierwsza klasa <!-- s:) -->
-
[quote="segway"]Fabka pierwsza klasa <!-- s:) -->[/quote]
Pierwsza klasa to będzie jak ją skończe
-
Mati tylko zebys nie przekabinowal przod jak robisz w RS-ke to warto od razu albo lampki na xenony wymienic albo chociaz HID-y wstawic dach polecalbym w takim wypadku na bialo <!-- s:) -->
-
[quote="Havier"]Mati tylko zebys nie przekabinowal przod jak robisz w RS-ke to warto od razu albo lampki na xenony wymienic albo chociaz HID-y wstawic dach polecalbym w takim wypadku na bialo <!-- s:) -->[/quote]
Nie przekombinuje, nic wiecej z zewnątrz nie będe kombinowal, a co do lampek na początku zostaną te co sa a później pomyślimy
-
wiadomo, nie wszystko na raz <!-- s;) -->)
-
[quote="Havier"]wiadomo, nie wszystko na raz <!-- s;) -->)[/quote]
A zderzaczek troche kosztuje podobnie jak kratki i cała reszta
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 23-02-2012, 07:50[/i] ][/size]
Daszek w bieli:
[img]http://cartesting.pl/uploads/testy/skoda/fabia_rs/zewnetrzne/skoda_fabia_rs_1.4_tsi_13.jpg[/img]i w czerni:
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/81/Skoda_Fabia_II_RS_Facelift.JPG[/img]
W obu jest piękna, pytanie co wybrać?
-
Na Alledrogo do kupienia był całkiem nie dawno cały pas przedni z F2RS za 4500
Pozdrawiam
sid -
czarny mam ja i jest sexy z czerwonym <!-- s;) -->) nie zapominaj ze takie oficjalne zdjecia to pokazuja moze 50% prawdy^^
-
[quote="Havier"]czarny mam ja i jest sexy z czerwonym <!-- s;) -->) nie zapominaj ze takie oficjalne zdjecia to pokazuja moze 50% prawdy^^[/quote]
Wiem ale biały dach też musisz przyznać ze ma coś w sobie