[F1] Sprawdzenie logów FABIA RS
-
ja mam pytanko co do tego programu
- kopci mocno?
- zwiększane było doładowanie turbiny?
- wykonywana była większa liczba pomiarów jeśli tak to czy ten wykres wyszedł za pierwszym razem, czy po kilku próbach z rzędu w niewielkich odstępach czasu? Ewentualnie, czy po kilku próbach liczby spadały co do wartości?
-
1
-
Ciężko coś powiedzieć, bo trochę dziwnie jest to robione. Jeszcze nie spotkałem się z takim czymś żeby przez "internet" tuningować w ciemno dane autko bez żadnej próby, czy na to na drodze, czy na hamowni. Zgraj logi tak jak pisze [b]kapi[/b] i może coś wymyślimy, bo trochę dziwnie to wszystko wygląda.
-
1
-
[quote="dr O."] nie spotkałem się z takim czymś żeby przez "internet" tuningować w ciemno dane autko bez żadnej próby, czy na to na drodze, czy na hamowni.[/quote]
ja się spotkałem z czymś takim... niby powszechna praktyka, ale ja nikomu nie polecam....
[quote="marcinek6291"] jak sie dowiedziałem to w v-techu w kosakowie robią tak samo na dodatek kosztuje tam 1450zł. Ja zapłaciłem 500zł wiecj różnica jest[/quote]
pozorne oszczędności przerodzić sie mogą w duże koszty...
jakbyś poszukał, to dołaczając do jakiegokolwiek klubu VAG załapałbyś się na grupowe "czipsowanie". i byłoby taniej i pewniej - możliwe że nawet w v-tech.najważniejsze aby właściciel był zadowolony <!-- s -->