Skoda Obsession - temat zbiorczy
-
Jak dla mnie za daleko, finanse nei pozwola
-
[quote="Adaś"]Ja jeszcz emyśle, zależy od tego czy będe miał kase <!-- s:) -->[/quote]
Kurde adas ty to masz dobrze, wszedzie masz blisko :lol:
Szkoda tylko ze benzyna coraz drozsza -
[quote="zygus"]
Szkoda tylko ze benzyna coraz drozsza[/quote]Na trasie przez polskę najtaniej 4.19, najdrożej 4.44 zł
-
[quote="MirekS"][quote="zygus"]
Szkoda tylko ze benzyna coraz drozsza[/quote]Na trasie przez polskę najtaniej 4.19, najdrożej 4.44 zł[/quote]
95 czy 98? Bo jesli piszesz o 98 to w jaworznie nie byles <!-- s:D -->
U mnie na Bp 4,56 zl Ultimate98 :? -
[quote="MirekS"][quote="zygus"]
Szkoda tylko ze benzyna coraz drozsza[/quote]Na trasie przez polskę najtaniej 4.19, najdrożej 4.44 zł[/quote]
Chodziło mi o 95 <!-- s:) -->
-
Wszytsko pieknie ale nie na moja kieszen w tym momencie.
Ale moze ktos od nas (Adas <!-- s:P -->) sie pojawi -
i mono WRC
-
fotki super no i :dres: :brawo: :brawo: :brawo: <!-- s:brawo: -->
-
Witam tak jak co roku oganizowane jest SO czyli doroczny zlot skody ktory odbedzie sie kolo Grodziska Wielkopolskiego w dniach 8 - 10 wrzesnia 2006 tutaj jest linka dokladnie co i jak plan imprezy http://forum.skodovka.pl/viewtopic.php?t=9416<!-- m -->
wiem ze ktos byl z FCP rok temu w borkach wtedy odbywala sie impreza -
Czemu nie borki wsomie dobre pytanie jednak nie ja to organizuje i widocznie organizatorzy wola inne miejsce moze jednak bedzie tak fajnie ja w borkach wszytko wyjdzie w praniu jak to mowia <!-- s;) -->
-
imprezka zajebista ale w tym roku termin mi niepasuje. :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
Ja juz wyczerpalem limit dalekich wyjazdow na zloty. Raz do roku na zlot FCP i basta. Reszta poludniowe zloty. Pozatym we wrzesniu to ja mam prawdziwa kampanie wrzesniowa na PK.
-
CZY KTOŚ Z WAS TAM JEDZIE???
-
mnie to niestety ominie szkoda bo SO 2005 bylo super polecam <!-- s:D -->
-
Hmm ja bym się wybrał, ale na dwa długie zloty w jednym roku finansowo nie wyrobię :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
[quote="MirekS"]Hmm ja bym się wybrał, ale na dwa długie zloty w jednym roku finansowo nie wyrobię :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->[/quote]
ja niestety też nie... :dobani: -
Czekam na jakas fotorelacje,bo napewno bylo super
-
Skoda Obsession 2007
Warszawia w dniach 31.VIII - 2.IX.07.
Cytat:
Zamieszkamy na campingu MAJAWA przy ul. Bitwy Warszawskiej 1920r. 15/17. Tam mamy zarezerwowane domki z WC i pole namiotowe.
...
W sobotę 1.IX przejedziemy na parking "Park & Ride" przy ul. Połczyńskiej, gdzie odbędą się wszystkie konkurencje. Będą to próby sprawnościowe z wyłączeniem konkurencji mogących spowodować zniszczenie nawierzchni (np. wyścigi na 1/4 mili, palenie gumy, itp.).wiecej na http://forum.skodovka.pl/viewtopic.php?t=16956<!-- m -->
zrodlo [skodovka.pl]
[b]JEST OKAZJA ZROBIC PORZADNEGO ZLOT-a [/b]
ktos sie wybiera DAWAJCIE ZNAĆ JAK NAJSZYBCIEJ MOZE COS W KOŃCU SKRECIMY
-
No byla by wreszcie okazja sie spotkac. Bede chcial przyjechac, ale w polowie sierpnia wyjezdzam i nie wiem dokladnie kiedy wroce.
-
na Panie i Panowie jest okazja :cisza: <!-- s:cisza: -->