Odnośniki do kolejnych stron i oznaczenie 'aktywnych wątków'
-
Jestem na forum dość świeży, ale są dwie rzeczy, które według mnie można poprawić.
Pierwsza - patrząc na odnośniki do kolejnych stron w danym wątku nie wiem na której stronie jestm. Nie wiem czy jest to ostatnia strona, czy może jeszcze jest jedna, a może nawet więcej dalej.Druga sprawa - na innych forach w jakich uczestniczę wątki, w których się wypowiadałem są wyróżnione - od razy zauważam te, w których brałem udział i mogę szybko do nich zajrzeć.
Co wy na to?
-
Dzięki za sugestie.
Jeśli chodzi o pierwszą sprawę to czcionka z numerem strony, na której się znajdujemy zawsze jest pogrubiona. W wolnej chwili spróbuję to bardziej uwidocznić.
Drugiej sugestii nie za bardzo potrafię sobie wyobrazić. Mógłbyś dokładniej opisać to rozwiązanie ? -
Rzeczywiście, w pracy na lepszym monitorze widzę, że są wytłuszczone. Ale mogłyby być mocniej <!-- s:) -->
Co do drugiego - wątki, w których brałem udział zaznaczają się krzyżykiem - według mnie super opcja.
http://imageshack.us/photo/my-images/820/forumuw.jpg/Edit: przy okazji przykład numerów stron widać na zdjęciu
-
Pomieszam jeszcze przy tych oznaczeniach stron. Jeśli chodzi o te krzyżyki to muszę zerknąć czy jest jakaś gotowa modyfikacja <!-- s;) -->.
Swoją drogą zawsze się zastanawiałem "co to za krzaki", ale nie myślałem, że do czegoś to służy :luka: . -
A no służy <!-- s:) --> I według mnie jest bardzo przydante.
Na jeszcze innym forum te posty nie są zaznaczane krzyżykiem, tylko ikonka przed postem się zmienia. Też działa.Pewnie jest jakiś gotowy skrypt, bo to na wielu forach jest..
-
[b]zbyhoo[/b], na Twoją prośbę wprowadziłem poprawki.
-
:zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
Super, mam nadzieję, że nie tylko mi sie spodobają