Stuki z tyłu fabii
-
Witam i zapraszam do rejestracji na forum <!-- s:) --> .
A jesteś pewny, że to tylne zawieszenie, a nie siedzenia :?: . Z tyłu masz sztywną belę i tam nie za bardzo ma się co tłuc, sprawdź mocowania układu wydechowego. -
[quote="sontario"]
Nie wiem czy łączniki pionowe się już nie zużyły, ale to tylko moje przypuszczenia....[/quote]Ja wymieniam co około 20 tys km, jak tylko usłuszę stukanie.
-
[quote="sontario"]Myślisz, że tak szybko padają? Nie przypuszczałbym.... [/quote]
No niestety tak jest, jak tylko zacznie stukać demontuję oba, zawsze w 2 - 3 gałkach rozerwana jest już gumka ochronna i smar wychodzi na zewnątrz. Zakładam dwa nowe - 70 zł komplet i jeżdżę dalej <!-- s:) -->
-
co do lacznikow stabilizatora - slyszalem, ze do Fabii pasuja od A3, znajomy zmienil i zapomnial o problemie <!-- s:) -->
-
Od tej A3 to coraz więcej części pasuje, klocki hamulcowe też podchodzą <!-- s:) -->
-
[quote="MirekS"][quote="sontario"]
Nie wiem czy łączniki pionowe się już nie zużyły, ale to tylko moje przypuszczenia....[/quote]Ja wymieniam co około 20 tys km, jak tylko usłuszę stukanie.[/quote]
O w mordę! A ja jeszcze nic z tych rzeczy nie wymieniałem i jest GIT.
Może mam jakąś felerną wersję?????? :hyhy: <!-- s:hyhy: --> -
hehe a moze lepsze ulice w Pelplinie <!-- s:P -->
-
[quote="DAX"]Może mam jakąś felerną wersję?????? :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]
Raczej drogi