Fabka dr O.
-
Dzięki za rady <!-- s;) --> chyba rzeczywiście przeszczep to jedyne wyjście. Zostawię ta zabawę na lato. Macie jakieś fotki jak to u Was wyszło?
-
Zamiast kieszeni z tyłu do której czasem bo czasem się coś wkłada lepiej wykorzystać boczną kieszeń z fotela <!-- s:) --> - zdjęć brak
-
Pewnie tak też uczynię dzięki za rady. Poczekam na ładniejszą pogodę coś pomyśle w temacie. Chyba żena zlocie będzie jakiś tapicer?? Z chęcią oddam w dobre ręce taką zabawę <!-- s;) -->
-
No i stało się - RSka ma nowego właściciela. Po 7 latach przyszedł czas żeby Fabką zajął się ktoś ze świeżym zapałem i nieco innym podejściem do tematu. Do tej pory potworek nie miał wyglądać tylko zapierd...... Teraz przyszedł czas żeby wreszcie Skodzilla zaczęła się też godnie i ze smakiem prezentować. Nowy właściciel na pewno doprowadzi RSkę do perfekcji <!-- s;) --> po za tym jak tego nie zrobi to wiem gdzie mieszka i będzie .........
Niech się prowadzi jak szalona i zawsze do celu.
Żegnaj mój mały czarny potworku -
Ciekawe czy NOWY właściciel wykona to co obiecał ?
<!-- s;) -->tapatalk
-
Spróbował by nie hehe W umowie ma zapisane, że jak nie zrobi tego co trzeba to Fabka wraca do mnie <!-- s;) -->