Archiwum
- 

Mi za zamontowanie radia i podciagniecie kabli do tylnich glosnikow wzieli 40 zeta... 
- 

Wmojej nie zamontowali tempomatu ale wiadomo Polski rynek jest gorszy :evil: :evil: <!-- s:evil: --> 
- 

<!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

spoko jest ok.  
- 

Piszcie gdzie chcecie nakleic logo. Ja proponuje tylnia szybe pod 3 swiatlem STOP ... 
- 

Sadze, ze prawy dolny rog tylnej szyby bedzie dobry tylko zeby zmiescilo sie przed wycieraczka. 
- 

Tak to sprawć co się stało z naklejk± PL umnie na szybie , 
 Od wycieraczki 
- 

Piotr po co ci naklejak pl  na blachach masz PL na blachach masz PL <!-- s:P --> <!-- s:P -->Moze ustalimy ze tylna szyba i kazdy umiesci wg wlasnego uznania? 
- 

ha ha dobre dobre  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

DOBRZE GADA :diabel: :diabel:  
 ALE wła¶ciwie to jak tam prace nad naklejk± ???????????????????????????
- 

Czy posiada ktos albo wie gdzie znalesc skory do winampa czy GG ze Skoda Fabia?? I wogole jakies inne fajne dodatki do gier czy cos w tym stylu?? 
- 

Wewnetrzna bylaby spoko tylko co jak ktos ma przyciemnione szyby?? Czy bedzie ja wtedy widac?? 
- 

Ok zrobimy cos w tej sprawie...macie racje...Mazi tylko musi sie spytac w tym zakladzie...pozdra 
- 

Co do naklejek zew to niestety sa tylko zewnetrzne...napisy sa biale w czarnej obramowce takze jak cos to mozn aewentulanie nakleic na samochod..ale to juz kazdy zrobi jak chce. A co do tych naklejek to sa dobrej jakosci i wycieraczka nic im nie powinna zrobic. POzdra 
- 

Dzięki Mazi 
- 

ja sie jeszcze niespotkalem z takimi skinami ale jak bedziesz cos wiedzial to wal smialo ;] 
- 

ja też chetny jestem :!: <!-- s:!: --> 
- 

poprosze o brawa ;] skin do gg mojego autorstwa !!! link : http://www.skoda.chost.pl/fcp/gg.rar<!-- m --> PS. moze miec jakies bledy ale jest to moja pierwsza produkcja ;] 
- 

niestety link nie działa  
- 

zobacz teraz bo najpierw napisalem posta a potem wrzucilem plik na serwa