Archiwum
-
[quote="MŁODY"]to 1 polecisz do ASO wymienic :] <!-- s:] -->[/quote]
Nawet jakby mnie bylo stac, to watpie
Musialbym bym klub zmienic, bo czyms takim nie bede jezdzil.
Ale zobaczymy jak to bedzie wygladalo na ulicy -
No co ty Adas. Takie zaawansowane testy nie sa robione dla modeli, ktore maja wejsc za dwa lata. Pozatym niekt by nie robil auta w skali 1:1 by pozniej jeszcze cos zmieniac.
Widac na zdjeciach ze jest to nowa fabia combi, przod pasuje to tego co bylo pokazywane na poprzednich zdjeciach. -
W motoryzacji jesli juz zrobia jakies spy fotosy, to w rzeczywistosci sa one bardzo zblizone do pozniej produkowanego modelu.
-
Skąd takie info ze za 2 lata wchodzi :?: <!-- s:?: -->
-
[quote="Łukasz"]Skąd takie info ze za 2 lata wchodzi :?: <!-- s:?: -->[/quote]
To chyba tylko tak Adas napisal gdybyjac, nie koniecznei odnosnie akurat Fabii, ale ogolnie.
A nowa Fabia ma byc chyba na wiosne przyszlego roku -
a ja tak powiem .... jezeli to prawda to bedzie gowno, a nie fabia!
-
Nowa Fabia ---> PRAWIE jak Fabia :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Dokladnie Zygus i Szykus <!-- s:P -->
-
A ja jestem optymiasta i nie wierze ze bedzie az tak oszpecona <!-- s:D -->
-
Hehe ja mam nadzieje ze Fabia Coupe bedzie zajebista <!-- s:P -->
-
[quote="Hildek"]Hehe ja mam nadzieje ze Fabia Coupe bedzie zajebista <!-- s:P -->[/quote]
Dokładnie, aktualnie mocno brakuje jej w ofercie skody.
-
Wlasnie odbywaja si epierwsze jazdy miejskie roomsterem. Niedlugo bedzie mozna poczytac o wrazeniach z jazdy.
-
hmmm, tak patrzę sobie na te zdjęcia i patrzę... no i patrzę... nie wiem, ale jakoś tak dziwnie to auto wygląda... stylistów nieco chyba poniosło choć ciekawe jak będzie wyglądać "na żywo"... pożyjemy zobaczymy <!-- s:) -->
-
Mnie też osobiście coś to do gustu nie przypadł no ale zgadzam się z[b] Lestkiem [/b]pozyjemy zobaczymy jak to wygląda live :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Wygląda marnie, ja tam nie czekam aż zobacze ją live <!-- s:P -->
-
BLEEE :niepewny: <!-- s:niepewny: -->
-
:wstyd: <!-- s:wstyd: -->
-
[b] KICHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zly: <!-- s:zly: --> [/b]
-
mi sie nie podoba <!-- s:P -->