Archiwum
-
Nie no o czymś takim pierwszy raz słyszę :szok: <!-- s:szok: --> .
-
przykre że na wyliczance żadnej skodzianki nie ma <!-- s:( -->
-
nieciekawa przyszłośc dla jadących na bani którzy sa sprawcami wypadkow
http://wiadomosci.onet.pl/1773867,11,item.html<!-- m --> -
ciekawe czy to prawda http://gry.onet.pl/1741260,,Microsoft_w�amie_Ci_si�_do_komputera,wiadomosc.html<!-- m -->
-
Zly dzial Wszelkie informacje zamieszczamy w dziale Wiadomosci Ze Swiata <!-- s;) -->
a co do informacji to popieram taka kare. -
Moim zdaniem to nie prawda..No chyba ze im kompletnei odbilo I chca łamac moje prawa obywatelskie <!-- s:/ --> Zaniedlugo to kamery nam w domu pointasluja dla naszego "Dobra" ..Dla mnie to smiec i bezsens..Dobre w zwalczaniu Pedofili itp..i zeby srpawdzac tych co są podejrzani..
-
naprawdę przegięcie. Żerowanie na turystach i podpitych ludziach wracających z imprez.
-
Ponad 200zł :przestraszony: Ej no powaliło ludzi kompletnie ? Wstyd :wstyd: Takiemu to nie zaplacił bym nawet..A jak jakis problem to na policje i mnie to by waliło :zdegustowany: Ale taka prawda ze oni zeruja na takich ludziach Np:Maz nie ma auta a musi jechac na poród do żony..Noto wsiada i gaz nie patrzy ile kasy jakie napisy czy cos..A potem nie ma czasu sie kłócic :] <!-- s:] -->
-
"Skoda wprowadziła do sprzedaży użytkową wersję Fabii kombi o nazwie Van+."
http://www.motofakty.pl/artykul/fabia_dla_firm.html<!-- m -->
-
[quote="and61"]żadnej skodzianki nie ma <!-- s:( -->[/quote]
No jak nie?
"pozostali kandydaci:
Skoda Fabia 3 (aktualna nowa generacja)" -
No i bardzo dobrze. Tylko wysokie kary, które będą nieuniknione mogą odstraszyć pijaków
-
[quote="wolfmk"]Zly dzial Wszelkie informacje zamieszczamy w dziale Wiadomosci Ze Swiata [/quote]
[b]wolfmk[/b], obiecuje poprawe , choc nie wydawało mi sie to tak waznym tematem by tu go zamieszczać . przecież wiadomo że wszyscy skodziarze ( bez wzgledu na to jakim modelem jeżdżą ) zawsze sa trzeźwi za kierą <!-- s:) --> -
[quote="tomekok"]"pozostali kandydaci:
Skoda Fabia 3 (aktualna nowa generacja)"[/quote]
[b]Tomekok[/b] , nie jarze o jaki model im chodzi, przecież obecnie najnowsza fabia ma nr II. chyba że cos mi umkneło -
skoda fabia 3 ...pewnie jakiś babol. No chyba że Angole maja na myśli Roomstera, bo nie wiem czy wiecie ale jest to Skoda [b]fabia roomster [/b]( a u nich może jako 3)
-
[quote="and61"]nie jarze o jaki model im chodzi, przecież obecnie najnowsza fabia ma nr II. [/quote]
Właśnie ja też nie qmam. Umieściłem to bez komentarza <!-- s;) -->
-
[quote="and61"][quote="wolfmk"]Zly dzial Wszelkie informacje zamieszczamy w dziale Wiadomosci Ze Swiata [/quote]
[b]wolfmk[/b], obiecuje poprawe , choc nie wydawało mi sie to tak waznym tematem by tu go zamieszczać . przecież wiadomo że wszyscy skodziarze ( bez wzgledu na to jakim modelem jeżdżą ) zawsze sa trzeźwi za kierą <!-- s:) -->[/quote]Chcemy troche odciazyc dzial Doslownie Wszystko wiec najlepiej kazda informacje pakowac tutaj
-
Roomster wszedł na rynek przed fabią II, więc może oni traktują go jako II, a aktualną fabię II jako III.