Anteny radiowe
-
Jak w tytule. Czy ktos moze wie jak to sie zdejmuje??!! Krece i krece i .. nic.. help!
-
Tez chcialbym wiedziec bo chce ja zmienic.
-
Dolną część trzeba przytrzymać, a górną odkręcić. Oni to osadzili na kleju dlatego jest problem. U mnie kolor kleju był zielony lub niebieski niepamiętam. Chyba bez kleszczy się nie obejdzie uważajcie tylko by nie zrobić zadziorów.
-
Ktora gorna czesc?? Nie bardzo rozumiem :? Na dole jest podstawa calej anteny a gorna sie wykreca tzn sam maszcik. I wlasnie ta gorna czesc chce wykrecic ale sie nie da
-
NIestety panowie, w fabiach od bodajze 2003 roku, nie da sie wykrecic antenki. W aso powiedzieli mi ze to takie zabezpieczenie przeciw kradziezom. I jesli chcesz wymienic antenke to musisz razem z tym mocowaniem, gdyz samego maszcika nie wymienisz <!-- s:P -->
-
Nie wiem z ktorego roq Kaczor ma fabie...ale jak popatrzycie dokladnie na jego samochod (fotki ze spotu w chojnicach) to wlasnie ma wymieniony sam maszcik na krociutki w chromie <!-- s:D -->
-
FUCK!! Co za kupa :? :? :evil: :evil: <!-- s:evil: -->
Teraz to sie pozadnie wqrzylem.. argh..
Ciekawe ile powiedza za wymiane tego gowna..
Bo antenke ja mam swoja :?
Dzieki za info -
Ja przytrzymałem podstawę i drgnąłem górny maszcik, tylko, że moja jest z 2000 roku, Zygus pisze, że od 2003 nie da się wykręcić - przykro mi. Chyba Cię czeka ściąganie sufitu od środka, buu.
-
[quote="MirekS"]Ja przytrzymałem podstawę i drgnąłem górny maszcik, tylko, że moja jest z 2000 roku, Zygus pisze, że od 2003 nie da się wykręcić - przykro mi. Chyba Cię czeka ściąganie sufitu od środka, buu.[/quote]
buuu.. Ty to umiesz pocieszac.. buu
Zawioze do ASO - niech robia to co powinni robic.. :twisted: -
No to jak wymysla cos taniego z ta antenka to sie pochwal. Ja juz mialem kupiona antenke taka chromowana z hipermarketu, ale musialem oddac tacie, bo u mnie sie nie dalo wymienic. Wiec jak bys znalazl taniego pomysla, to sobei tez wymienie
-
ale panowie to chyba dziwne ze sie nie da zdjąć tej antenki :? a jak umyć na automatycznej myjni, tam przecierz w instrukcji napisane żeby zdemontować antene.
:? -
[quote="Łukasz"]ale panowie to chyba dziwne ze sie nie da zdjąć tej antenki :? a jak umyć na automatycznej myjni, tam przecierz w instrukcji napisane żeby zdemontować antene.
:?[/quote]Da sie ja zlozyc,
-
zygus, chyba ze tak. To juz inna kwestia
-
hehe.. No moze cos wymysla. Ale pilowac to raczej nie bede <!-- s:D -->
-
[quote="Mario"]tylko ze teraz radyjko mi dobrze fal nie łapie... to jest jedyny minus mojej przeróbki... Pozdrawiam[/quote]
no wlasnie co jest przyczyna zlego odbioru radia?? czy tylko antena czy sam radioodtwarzacz tez??
I czy da sie to jakos poprawic -
Ale pytasz sie o przypadek, ktory Mario napisal, czy ogolnie zle Ci radio odbiera?
-
[quote="wolfmk"]Ale pytasz sie o przypadek, ktory Mario napisal, czy ogolnie zle Ci radio odbiera?[/quote]
Pytam ogolnie, bo Krakow to duze miasto i sygnal to raczej jest wszedzie i to bardzo dobry, ale radio mi czesto szumi i przerywa, i nie odbiera tak jak nalezy.
Domyslam si eze to wina odbiornika w radiu. Ale moze jest jakis sposob, by polepszyc to, jakis wzmacniacz sygnalu albo cosik -
[quote="zygus"][quote="wolfmk"]Ale pytasz sie o przypadek, ktory Mario napisal, czy ogolnie zle Ci radio odbiera?[/quote]
Pytam ogolnie, bo Krakow to duze miasto i sygnal to raczej jest wszedzie i to bardzo dobry, ale radio mi czesto szumi i przerywa, i nie odbiera tak jak nalezy.
Domyslam si eze to wina odbiornika w radiu. Ale moze jest jakis sposob, by polepszyc to, jakis wzmacniacz sygnalu albo cosik[/quote]Jak kupowalem radyjko to od razu sprawilem sobie takie "cosik" - o ile sie nie myle wlasnie bylo to do wzmocnienia sygnalu.
-
Dzwonilem do aso - wymiana wiaze sie ze sciagnieciem podsufitki a koszt wynosi 110 zl czyli trzykrotnie w moim przypadku przekroczyl wartosc antenki. Aso rulezz , niektore rozwiazania fabii - rulezz.. :peace:
-
[quote="wolfmk"]Jak kupowalem radyjko to od razu sprawilem sobie takie "cosik" - o ile sie nie myle wlasnie bylo to do wzmocnienia sygnalu.[/quote]
ale co to jest to "cosik" bo tez bym sobie kupil, ile dales i gdzie wogole o to pytac