[F1 i F2] Halogeny/przeciwmgłowe/przeciwmgielne
-
Dziwne co mówicie ale u kumpla z pracy w joyu były przewody tylko nie było przeł±cznika.pozatym reszta była , ale za przeł±cznik zabulił 200 stówy
-
Grze¶ halogeny orginał s± po 130 za sztuke, te które montuj± w fabryce
-
Poszukaj rozbitków i kupisz za grosze przeł±cznik, albo podł±cz do zwykłego przeł±cznika <!-- s:D -->
-
za 5.60 jak nie to moge jeden lub dwa sprezentować <!-- s:D -->
-
Niema sprawy <!-- s:D -->
-
A to nie bylo w pakiecie fresh + do wersji comfort?
-
a wedlug mnie to halogeny ( seryjne-kto ma ten ma ) niepasuja do fabki. takie jest moje zdanie i pewnie zaraz zosane obrzucony blotem <!-- s:D --> wiec juz nic niemowie :X
-
[quote="Rolka"][quote="Bart221"]No ja tesh mam Fabkę w wersji Comfort z 2001r. i halogeny mam!!!![/quote]
A ja mam wersje basic i nie mam anie wiazki anie halogenow ani nic...ale juz szukam jakis ciekawych swiatelek i mam nadzieje ze znajde cos pieknego[/quote]Ale morzesz podpi±ć się pod wł±cznik od przeciw mgelnych tylnych i poci±gn±ć tylko przewody
-
znajomek ma podpięte i ma tylko kostke iładnie działaj±
-
ja mam kurde fresha i halogenow nie bylo :?
-
To tak jak z comfortami jedne miały podświetlane bagażniki, a inne nie. Moja ma <!-- s:P --> .
-
witam
chciałbym podłączyc halogeny do przodu i pytanko
kto wie jak ? podłaczyć elektryke , kable , wiązki itd
halogeny , przełacznik - wiadomo zakupie
potrzebny chyba bedzie jeszcze przekażnik i co jeszcze ?
ale jak to wszystko połaczyc aby poprawnie zagrało-zaświeciło ?
za wszelkie info serdeczne dzieki <!-- s:D -->
-
Jak podłączyć nie pomogę, natomiast u mnie włącznik do halogenów jest wbudowany w przełącznik do świateł mijania, są tam jeszcze postojówki i tylnie przeciwmgielne.
-
byłe przy autko i zaobserwowałem ze z tyłu śiweci tylko 1 przecimgielne światło ( patrząc z tyłu na autko tylko lewe ) bardzo mnie to zdziwiło i rozebrałem światła okazało sie ze w prawym w kosce brakuje na dole kabla na ostatnim pinie nr 1 - po mino tego żarówka jest 2 włuknowa ( zaczołem od zmiany zarówek myslałem ze przepalona ) a teraz pytanko
- czy w fabiach z tyłu świeci tylko 1 przecimgłowe i to z lewej strony - przed i po liftingu
( chyba podciągne kabel do prawego tylko przdałyby sie orginalne piny ) <!-- s:D -->
a cały zestaw kosztuje w ASO około 650,00zł tzn : halogeny , zaślepki , wiązka , i przłącznik - osobno o wiele wiele drożej wychodzi
- czy w fabiach z tyłu świeci tylko 1 przecimgłowe i to z lewej strony - przed i po liftingu
-
[quote="MŁODY"]- czy w fabiach z tyłu świeci tylko 1 przecimgłowe i to z lewej strony - przed i po liftingu
[/quote]Tak, w fabiach sprzed liftingu.
-
prośba do tych co maja halogeny bo będę zakładał
wymieniał przełącznik świateł ( jak to sie włancza te przeciwmgielne 2 razy do siebie )
pytanko prosba :
jak by ktoś mógł pomierzyc mierniczniem na których pinach w przełaczniku jest :przednie światła przeciwmgielne + , przednie światła przeciwmgielne - masa
tylne światła przeciwmgielne + , tylne światła przeciwmgielne - masaserdeczne dzięki <!-- s:D -->
-
[b]Jedno [/b] pociągnięcie do siebie włączają się przeciwmgielne przednie
[b]Drugie[/b] pociągnięcie do siebie włączają się przeciwmgielne tylnie -
dzięki za info
halogenki zakupione razem z zaslepkami <!-- s:D -->
teraz szukam przełącznika - wymianka i zakładanko -
pozakładaj halogeny,i z każdego z nich powyprowadzaj 2 kabelki.
jedne połącz do masy a .drugi pociag pod bezpieczniki.Pomierz ktury jest od swiateł postojowych i wyprowadz od niego kabe i poprowadz go na zasilanie przekażnika ktury musisz kupić.a przes styk przekażnika puść kabelek ktury bedzie szedł na wył.
to tak po krutce.jak nie to jedz do elektryka.pozakładasz i po rozciągasdz kable to cie duzo nie skasuje -
narazie jedzie w poniedziałek do tzw malowania , musze pooglądać w etce lub etosie jak to jest i będe działa