[SPOT] Kraków i okolice
-
Albo standardowo parking Real na Bora-Komorowskiego, lub parking Kraków Tauron Arena (ale to jeszcze potwierdzę).
*kubana wszyscy mogą :-).
Czy godzina 15 pasuje wszystkim?
Pozdrawiam
sid -
Tak Sid żyję i Marta też jakoś daje radę..... <!-- s:D -->
Gdyby było dużo osób z południa Krakowa to może Kaufland na ul. Ćwiklińskiej w Bieżanowie?? - ale to oczywiście tylko propozycja (duży parking)
15.00 jak najbardziej odpowiada w niedzielę - nawet jesteśmy w Krakowie.... :super: -
Miejsce to akurat nie problem.
Tylko że mnie coraz bardziej niestety bardziej odpowiada sobota 28.03.2015 <!-- s:( -->.
Pozdrawiam
sid -
W sobotę do mnie brat przyjeżdża z córkami ale na godz. mogę oczywiście wyskoczyć, pytanie jak pozostali "fabiowicze"??
-
A o której w Sobotę możesz?
Pozdrawiam
sid -
Późno Sid odpisuję ale właśnie się dowiedziałem, że w sobotę nie mogę gdyż Marta jedzie fabką do pracy i wraca dopiero o 18 więc kicha - niedziela jak najbardziej na tak spotkanie o każdej porze <!-- s:) -->
-
Kurka, może przełożymy to po prostu na przyszłą na niedziele za dwa tygodnie? Może jeszcze parę aut dojedzie. Ewentualnie Piątek w przyszłym tygodniu około 18?
Pozdrawiam
sid -
Jeśli chodzi o mnie to za tydzień jedziemy na święta do Zatora i nas nie będzie a za 2 tygodnie Marta ma urodziny i też jedziemy do Zatora.
To czekam na jakiś inny dogodny termin spotkania....
Sid do kiedy należy potwierdzić gotowość wyjazdu na zlot w Kielcach?? -
Zmiany, zmiany.... ale na lepsze. Marta jednak nie jedzie jutro do pracy, więc możemy się jutro spotkać - tylko nie rano bo muszę odespać cały tydzień wczesnego wstawania <!-- s:D -->
Sid gdzie i o której proponujesz spocik?? -
17 jak za dawnych lat pod Realem na Bora?
Pozdrawiam
sid -
OK. 17 pod Realem, myślę że jeszcze ktoś się pojawi..... <!-- s:) -->
-
Dzisiaj było bardzo kameralnie, ale miło spotkać się z dawno nie widzianym klubowiczem <!-- s:D -->.
Pozdrawiam
sid -
Tak Sid, tłoczno było na parkingu Reala ale nie dlatego, że było dużo fabek.......
Super było się znów zobaczyć i pogadać.....a to dla tych którzy mieli przyjechać a się nie zjawili :cenzura: <!-- s:cenzura: --> -
Chłopaki, kiedy planujecie kolejne spotkanie w Krakowie?
-
ja tez chetnie bym sie pojawil na jakims zlocie <!-- s:) -->
-
Zapraszam dziś w niedziele na 15 pod CH Krokus tam gdzie zawsze <!-- s:) --> Z FC kilka osób się deklarowało mam nadzieje że trochę ludzi będzie.
-
Prawie przy granicy Małopolski <!-- s;) -->
31 maja Zalew Sosina w Jaworznie ( godzina temat jeszcze otwarty )
ktoś chętny? -
Ktoś chętny na spocik w najbliższym czasie? <!-- s:) -->
-
A ja jestem chętny
Pozdrawiam
sid -
Elegancko! Tylko pytanie kiedy?