Kradzieże tablic rejestracyjnych WA-WA
-
Dziś w nocy na Białołęce, dokładnie Nowodwory ul. Strumykowa jacyś debile ukradli mi z samochodu tablice rejestracyjne ;/.
Sprawa zgłoszona na Policje, jednak jak byście na mieście widzieli samochód z rejestracja WZ 9554E i nie będzie to moja Skoda to dajcie znać na policję.Jak by było mało dwa samochody dalej stoi Hyundai i20 też bez tablic. Na naklejce są numery WI 6626R, a na kolejnym parkingu następny Hyundai i20 bez tablic. Na naklejce numery WI 6627R.
Foto poniżej <!-- s:) -->
-
albo szukali do kolekcji by w domu dowiesić sobie do galerii zdobyczy. albo pojadą na stacje zatankować do pełna niepłacac. <!-- s:) -->
-
Myślę ze to drugie.
Najgorsze jest to że teraz z tego wszystkiego tylko latanie i strata czasu i energii, zgłoszenie na policje, wydział komunikacji no i samochód uziemiony na weekend <!-- s:/ --> -
Mi buchneli tablice zaraz po zakupie auta, nie zdążyłem nawet dowodu rejestracyjnego odebrać z wydziału komunikacji. Tablice na upartego możesz sobie chwilowo wydrukować. W służbowym mam taką wydrukowaną już z 2 miesiące.
-
Moje sa juz zgloszone jako kradzione. Po za tym ewdle prawa nie mozesz sie poruszac pojazdem bez tablic, nawet jak je wydrukujesz.
-
Ja to wiem, po swoje nowe byłem dzień później w urzędzie. Najlepiej to wyrobić nowe numery, by nie mieć problemów za granicą. Ale mój szef zna" inne" przepisy.
-
[quote="grubsztyk"]Moje sa juz zgloszone jako kradzione. Po za tym ewdle prawa nie mozesz sie poruszac pojazdem bez tablic, nawet jak je wydrukujesz.[/quote]
Zgadza się, tylko w tym przypadku po zgłoszeniu na policję dostajesz na pewno jakieś potwierdzenie tego i jesteś czysty.Przecież jak mieszkasz w Krakowie a tablice buchną w Suwałkach to nie będziesz zwozić auta na lawecie do Krakowa, ani wracać z wyrobionymi nowymi tablicami z Krakowa do Suwałk. -
Tak dostałem kwit na policji że zgłosiłem kradzież, jutro chciał nie chciał jadę samochodem bez tablic, mieszkam na Białołęce ale mój wydział komunikacji jest w Ożarowie Maz. po za tym muszę się jakoś do pracy dostać o Ołtarzewa <!-- s;) -->
-
Dam o tym info na fejsie klubowym.
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]Dam o tym info na fejsie klubowym.[/quote]
Dzięki <!-- s -->
-
Nie ma za co, może jakoś uda się pomóc <!-- s:) -->.
Pozdrawiam
sid -
Przecież to jest żenada. A co z naklejką? Zasłonią ją?
-
[quote="narcyzkaz"]Przecież to jest żenada. A co z naklejką? Zasłonią ją?[/quote]
Mogą zasłonić, mogą i nie mieć.
Ja w poprzednim samochodzie przez rok naklejkę woziłem w showku.
A jak policja się pytała czemu nie naklejona to mówiłem że szybę wymieniałem i dopiero dostałem nową bo stara się zniszczyła. -
No i chyba wiadomo po co kradli tablice.
-
No to gość trochę posiedzi.
Pozdrawiam
sid -
ehh... złodziejstwo na każdym kroku... dobrze, że chociaż ukarali