Orkan Ksawery
-
Jakie szkody wyrządził orkan w waszej okolicy, ja nie mam dojazdu i wyjazdu z domu , drogę zawalaja połamane drzewa, sąsiedzi nie maja prądu.
-
Tragedia to co się dzieje, wiatr, śnieg, zamieć.
-
Brak prądu od wczoraj dzisiaj dopiero po drugim telefonie PGE coś zrobiła.
-
To i tak szybko zareagowali. Tragedia drogi są w fatalnym stanie.
-
Trochę problemów z latającym sprzętem, sąsiad zapomniał że wystawił na balkon deski, i fruwały. Ogólnie, wiatr straszliwy, ale nie było żadnych poważnych szkód.
-
U nas do dzisiaj nikt nie odśnieżył jest tragedia nie można jeździć autem, samochody stoją na drogach od piątku.
-
A we Wrocławiu dość spokojnie, jakieś tam drzewa się połamały ale nie było zamieci snieznej więc w porówaniu do Północy Polski to luz. Żadnego problemu z jazda po mieście nie zauważyłem.
-
Faktycznie Wrocław był dość spokojny w trakcie gdy w innych miejscach odgrywały się dantejskie sceny.
-
U nas we wsi nie było prądu przez prawie tydzień. Był ogromny problem ze wszystkim. Najgorzej mieli rodzice małych dzieci. Był problem załatwieniem mleka ze sklepu.BO sklepy nie chciały pracować bo kasy fiskalne nie działały.
-
oby w tym roku było już spokojnie, chociaż po tej dziwnej zimie nie wiadomo czego się spodziewać.
-
Klimat ciągle się zmienia i takie "Orkany" będą niestety coraz częściej. Współczuję osobom przez których posiadłości przeszedł żywioł.
-
Liszczaks a gdzie mieszkasz że tak kiepsko u Ciebie było?
-
Może i klimat się zmienia, ale potem będzie się zmieniał w druga stronę i będziemy znów narzekać na zimy..
-
No od narzekania to jestesmy dobrzy.Nasza duma narodowa co nie.
-
taki nasz urok. A trawa zawsze będzie zieleńsza tam gdzie nas nie ma.
-
to ze klimat się zmienia jest zwyłym lobby politycznym. Tak naprawdę da się na wszystkim zarobić a zmiana klimatu jest tego dobrym przykładem. Prosze spojrzeć na innę okresy ziemi kiedy temepratura się również wahała.
-
klimat się zmienia i to jest fakt. Kwestia jest tylko tego czy jest to naturalne czy jednak spowodowane przez człowieka