Wzmacniacz Samochodowy
-
Witam
czy może ktoś z forumowiczów widział wzmacniacz samochodowy ale żeby wyglądał jak radio samochodowe,czy w ogóle można dostać taki wzmacnicz jakie ceny i ewentualnie gdzie takiego cuda szukać :hyhy: <!-- s:hyhy: --> -
Pokaż jakieś zdjęcie poglądowe bo nie wiem za bardzo o co Ci dokładnie chodzi <!-- s:D -->
-
Witam właśnie chodzi o to że nie mogę nigdzie znależść takowego zdjęcia,w każdym razie nie chodzi mi o taki jak większość,tylko o mniewięcej coś takiego
http://olx.pl/oferta/hi-end-pioneer-deh-p67000mp-equalizer-animacje-wysoki-model-okazja-CID5-ID5os7j.html#e316218155<!-- m -->,
to jest akurat equalizer ale chodzi mi o to żeby wzmacniacz był tego typu -
takich małych wzmaków wielkości radia nie widziałem,jedynie korektory samochodowe,podciągną troszkę one dźwięk jednak to nie to samo co wzmacniacz
-
witam:) chcialbym sie podpiąć do tematu wzmacniacza.... a mianowicie chodzi mi o jego zasilenie.... którędy prowadzicie kabelek plusowy? jakies foto mile widziane:)
-
Dobrze, że zajrzałem. Może trochę późnawo..
Jeśli jeszcze tego nie założyłeś, to od silnika kolejno: przewodem przechodzisz w podszybie w stronę pasażera i tam jest jakaś dziura, nią wchodzisz do środka, a później to już w progu i sur do bagażnika!<!-- s -->
[color=#008000]Edytowany przez marcing040381[/color]
-
Juz jestesmy po zabiegu... zrobilem troszke inaczej... wzmacniacz nie jest wielki, zmiescil sie pod schowkiem pasazera, nie chcialem ciagnac wszystkich kabli do bagaznika skoro moglem tylko te do glosnika, ... plusik pociagnalem tez pod schowkiem... poszedlem na calosc, wiertarka i do komory silnika <!-- s;) -->