Klubowicz on the road
-
I znów niebieska fabiula [b]Łukasza[/b] widziana tym razem w kronice o 18 w jednym z reportażów przejechała w tle za dziennikarzem <!-- s:) -->, niestety kierowcy nie widziałem.
-
hehe, a to jaja <!-- s:D --> a o czym byl reportaż może gdzieś znajdę w necie to sobie obejrzę, hehe
PS. Znalazłem
http://ww2.tvp.pl/6272,20080705748003.stronaok 6:50 min
-
Osz Ty No jaki Fuksiarz Ale słaby reportaz to nie widac walorów fabki Chodz przyznam ze za 1 razem nie zwrocilem uwagi <!-- s:( -->
-
I znów niebieska strzała Łukasza widziana okolice zjazdu na balice piątek 13.30 <!-- s:) --> , za kierownicą czarnulka - kobieta.
-
no no dobrze wiedziec, zostawiłem siostrze auto na tydzień, zobaczymy czy się przyzna że jeździła <!-- s:D -->
-
No przyznać się panowie kto z klubowiczów odwiedził Kraków. <!-- s:) -->
Widziana ciemno zielona fabka combi na blachach RLA koło aqua parku i multikina -
to ja <!-- s:) -->
-
xenonki dokładałeś sam czy seria??
W krk pracujesz, może częściej będe cię widywal <!-- s:) --> -
xenon seria (może wreszcie zmobilizuje się do opisu fabki na forum)
Pracuję w krk tak więc co do częstszego widywania to bardzo prawdopodobne <!-- s:D --> , w szczególności na terenach Hutu.
Jak widze jakąś Fabkę to od razu spoglądam na ramki tablic a tam przeważnie Emida albo inne ;/OT
od czasu mojego urlopu skrót KRK ma troche inne znaczenie szkoda że tu nie jest jak tam -
hehe dobrze wiedzieć <!-- s:) -->
może w końcu się weźmiemy i zrobimy jakieś spocika dla krakusówA dziś widziany mdr, a raczej jego tył, jak wyjeżdżał z ul. łąkowej
-
Pozdrowienia dla [b]ZbyszkaS[/b] spotkanego dziś na bora komorowskiego, krótka pogawędka na czerwonym świetle i trzeba było ruszać dalej <!-- s:) --> . Co prawda nie zostałem początkowo rozpoznany bo leciałem sienką, ale na [b]Twej[/b] fabce były ramki FCP. Tak informacyjnie sienka ma już ramki założone klubowe - przełożyłem z blu fabki przed sprzedażą. Takie pytanko do [b]Ciebie[/b] z jaką najwyższą prędkością podróżowałeś z antenką od CB na dachu, ja narazie dociągłem do 170 i boję się więcej by mi nie ściągło jej z dachu.
-
[b]MirekS[/b], a tak przy okazji zapytam, namówiłeś nowego właściciela Fabki na członkostwo w fcp??
-
[b]Łukasz[/b] on już jest [url=http://www.fcp.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=1358]KLUBOWICZEM[/url]
-
[b]MirekS[/b], chodziło mi o nowego wlaściciela twojej niebieskiej <!-- s:) -->
-
Nie, nie wspominałem o FCP bo nie chciałem ...
-
[quote="wolfmk"]Ok 13:22 w centrum jaworzna przed przystankiem, wychodzac z biura minela mnie czarna fabka Loni <!-- s:P -->[/quote]
... heheee pewnie ktoś z moich rodziców lub moja siostra :hyhy: tylko czai się na moją bryczkę :zdegustowany: ale [b]Wolfik[/b] dzięki za cynk
-
a są może jacyś klubowicze z Bydgoszcz i okolic ?? <!-- s:) -->
-
Klubowiczów z BYdgoszczy jest dwóch ale miłośnków sporo 15 + Ty
-
manii widziany wczoraj lub dziś ok 12 na zakopiance, pomykał w stronę krk <!-- s:D -->
-
zgadza sie <!-- s:P --> niestety ja nie widzialem Cie