My skoda :D
-
w tą niedziele w kraśniku może być?
-
[quote="puzon1x2x3x"]w tą niedziele w kraśniku może być?[/quote]
Ty masz może ciemną fabie ?? czarna albo granatowa ?? ewentualnie coś podobnego?? <!-- s;) -->
bo dziś jadąc rano busem firmowym koło godz. 7-8 mijałem zglebioną fabię jak jechała od strony bychawy na niedrzwice dużąto Twoja? czy ktoś inny ma?
-
puzon ma niebieski laser z czarnymi lampami i zderzakiem z Fabii GT <!-- s:) -->
-
[quote="Tofik"]puzon ma niebieski laser z czarnymi lampami i zderzakiem z Fabii GT <!-- s:) -->[/quote]
aha..
bo mijałem właśnie ostatnio zglebioną fabię i super wyglądała -
całkiem niezłe auto
-
mi się bardzo samochód podoba
-
samochód mi się podoba:)
-
co będzie lepsze na dach???
biała folia Carbon?
czy szachownica ?
<!-- s:D -->Pomożecie mi ??
-
Szachownica jeśli jest biało czarna, wg mnie.
-
tak szachownica będzie najlepsza
-
a nie wydaje wam się że może trochę oszpecić samochód? <!-- s;) -->
ale jeśli chodzi o szachownice to biało-niebieska
po prostu dokleił bym białe kwadraty do seryjnego koloru samochodu -
Czasem w rzeczywistości lepiej wygląda niż w Naszych wyobrażeniach, więc warto spróbować.
-
Zawsze warto spróbować.
-
może i macie racje..
ale kupię szachownice i folie carbon w razie czego <!-- s;) --> -
jakiej firmy kupujesz folię ? ja ostatnio zakupiłem zwykłą za 30zł i zerwała się 4 razy przy oklejaniu maski i po ogrzaniu opalarką nie schodziło powietrze z bąbli,pytam bo nie wiem czy inwestować w folię 3M ? czy może jakaś inna firma co sprosta zadaniu bo nie uśmiecha mi się wydać 350-400zł za oklejenie maski w prof. zakładzie
-
[quote="ushu"]jakiej firmy kupujesz folię ? ja ostatnio zakupiłem zwykłą za 30zł i zerwała się 4 razy przy oklejaniu maski i po ogrzaniu opalarką nie schodziło powietrze z bąbli,pytam bo nie wiem czy inwestować w folię 3M ? czy może jakaś inna firma co sprosta zadaniu bo nie uśmiecha mi się wydać 350-400zł za oklejenie maski w prof. zakładzie[/quote]
Myślałem nad kupieniem foli na allegro za jakieś 50 zł <!-- s;) -->
ale powiem Ci tak szczerze że kiedyś oklejałem folia stickerbomb dobrze to wychodziło i nawet ładnie się zerwała ''później'' bo mi się to znudziło... także myślę za na dachu to powinna ładnie się kłaść bo nie ma żadnych nierówności -
z tym, że na allegro możesz trafić też jakąś tanią firmy-krzak z którą będzie więcej problemów. podaj lepiej jakieś namiary dokładniejsze
-
[quote="TraceyXXX2028"]z tym, że na allegro możesz trafić też jakąś tanią firmy-krzak z którą będzie więcej problemów. podaj lepiej jakieś namiary dokładniejsze[/quote]
ale mi chodzi o to żeby był biały dach <!-- s;) -->
-
[quote="Grzegorz Pyda"][quote="puzon1x2x3x"]no to dokładnie kiedy i gdzie ten spocik? Ja siedzę w lublinie od niedzieli po południu do piątku.[/quote]
w tym tygodniu to nie wiem czy dam radę przyjechać do lublina ale myślę że 11 listopada była by taka możliwość się spotkać <!-- s;) -->[/quote]
23.03.2014 JEST OTWARCIE SEZONU NA TORZE LUBLIN
BĘDZIESZ ??? -
[quote="Grzegorz Pyda"]
23.03.2014 JEST OTWARCIE SEZONU NA TORZE LUBLIN
BĘDZIESZ ???[/quote]podasz bardziej szczegółowe informacje, bo jestem zainteresowany <!-- s;) -->