(F2) Problem z Immo
-
Witam
Zabrałem się za zmianę licznika w mojej Fabce 1.2 HTP 70KM 2008r ze standardowego na komputer.
Po przepięciu licznika wyświetlił się problem z Immobilaizerem zaczęła mrugać kontrolka i fabka nie odpaliła.
Czy jest jakaś możliwość wyłączenia Immo przez jakiś program (zakupiłem już VAG k-can commander i niestety nie da się nic zrobić)
Albo jak przekodować Immo.A drugie pytanie mam odnośnie drzwi od strony kierowcy, gdy miesiąc temu je zamknąłem to do dziś się nie chcą otworzyć, jaka może być przyczyna a najważniejsze jak otworzyć te drzwi próbowałem już na wszystkie sposoby i nic. :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
trzeba uzyc programu vag tacho obsługuje immo oraz liczniki - fejs pozostaje ten sam
-
Jesli myslisz o kablu vag tacho we wtyczce jak vag-com to on nie da rady, bo jak widac kolega ma 08r.
Dziwne ze can commander nie pomogl, bo w nim jest opcja wylaczyc immo. No ale te can 1.4 czesto nie potrafi nic zrobic:(
Co do drzwi jesli od srodka i z zewnątrz nie idzie ich otworzyć, to myślę że tylko wyjecie fotela pozostalo i sciaganie tapicerki przy zamknietych drzwiach, a potem kombinacja z dostaniem się do zamka od wewnatrz. -
no tak nie zauwazyłem w tym roczniku łacze po canie jest