Radio i glosniki
-
Zna ktos w Krakowie kogos kto montuje radia i podciąga kable na tył? Bo sam nie umiem i nie mam pojęcia jak sie do tego zabrać a jestem na kupnie radyjka i glosników. z Góry dzięki
-
Porządnie robią i nie zdzierają na ul. 29 listopada na rogu naprzeciwko uniwersytetu rolniczego. Mają tam sklep car audio i montują.
-
dzieki za odpowiedź. Chce wlasnie zakupic jakieś radyjko i na tył w drzwi podciągnąc kable do tych tweeterow ale niewiem czy to ma sens?
-
w dziale zrób to sam napisałem temat ze zdjęciami jak podpiąć wzmaka a z tego co piszesz chcesz podpiąć bezpośrednio głośniki do radia więc jest jeszcze łatwiej, kable sam poprowadzisz według uznania,też robiłem to 1 raz (bez skojarzeń ) i mimo że mało się znam na elektryce wszystko wyszło za 1 razem, tak że lepiej zrobić samemu, zaoszczędzić na browar no i satysfakcja z roboty najważniejsza <!-- s -->
-
moze i tak zrobie:) tylko zeby sie było jakiegos spięcia hehe:)
-
http://allegro.pl/alpine-cde-w203ri-2din-gwarancja-pl-sklep-w-wa-i2857439326.html<!-- m --> a tego typu radio sprawdzi sie w fabii? Wydaje mi sie ze będzie ladnie wygladac i chyba grac tez za ta cene co o tym myslicie??
-
Mi się podoba, wygląda trochę kosmicznie, ale miło dla oka i jest fajnie wyposażone.
-
Więc chyba je kupie , i planuje na przód wrzucić jakies glosniczki i na tył. Jakie polecacie??
-
co do alpine fajnie gra ale ja patrzył bym odrazu z BT fajnie to chodzi ja mam alpine cda 103BT naprawdę super sprawdza się jako głośno mówiący i gra też nie najgorzej <!-- s:) -->
-
Ja bym szukał radia z podświetleniem zielonym <!-- s:) -->
-
A nie chcialbys cos takiego ma GPS DVD i co ma fajnego to DIVX a cena nie jest wygorowana
http://www.ebay.co.uk/itm/7-HD-Car-DVD-PLAYER-GPS-Navigation-USB-SD-TV-FOR-VW-SEAT-SKODA-POLO-JETTA-PASSAT-/200869240574?pt=US_Video_In_Dash_Units_w_GPS&hash=item2ec4bd5efe<!-- m --> -
Ja chce tylko 2 DIN bo podobają mi się. a glosniki jakie na przod i jakie na tyl? w półce raczej nie montowac glosników?
-
Gość za montaż radia. Glosników(zestaw odseparowany) i podłączenia tyłu za robocizne chce wziąść 285zl. 100 zl za zestaw odesparowany 25zl za montaz radia i 160 za podłączenie tyłu (przeprowadzenie kabli i podpięcie tweeterow) jak wam sie to widzi?
-
Ja w swojej skodzie wszystko robilem SAM. Demontaz srodkowego tynelu,wyciagniecie siedzen(zeby bylo lepsze dojscie),demontarz tapicerek drzwi przednich(17cm glosnik),przeciagniecie kabla plusowego do wzmacniacza az do tylu z komory silnika,przewody do glosnikow i z reka na sercu nie jest to az tak trudne poradzilbys sobie i zaoszczedzil sporo kasy a i jeszcze dorabialem polke(MDF) na glosniki 6x9 na tylna pulke zeby nie niszczyc oryginalnej.Pisz na forum nawet o blachostkach takich jak podlaczyc kable albo cokolwiek. Pomozemy Ci napewno.
-
ja wiem ale zabardzo tez nie mam czasu na to bo. Więc chyba bede zmuszony oddac auto. Ale dzięki za pomoc:).