[F1 i F2] Elementy chromowane - temat zbiorczy
-
[quote="fabiarz"]Ja kupiłem na allegro za 4 zł od sztuki, chyba orginalne[/quote]
Dawno temu?? Masz moze linka, albo nazwe sprzedawcy??
U mnie w ASO sa po 32,50zl <!-- s:D --> Chyba sie skusze
-
A ja dziś kupiłem oryginały za 37 zł w sklepie. Jak założę to też dam zdjęcia.
-
a po co ci te zdjecia to jest banalnie prosta czynnośc
jak na foto nr 1 <!-- s --> -
ciekawe rozwiązanie <!-- s -->
tylko grubość bachy musu byc minimalna
bo nie ma gdzie tego utopić - za bardzo bedzie odstawać i sie chaczyć
jeżeli maiło to byc naklejane
chyba ze inna technika mocowania -
Mi sie osobiscie podoba - szkoda tylko ze na same nawiewy.
-
No pomysl ciekawy, jesli tylko nie przesadzisz z cena to moze bedzie popyt, bo napewno jest to lepsze i trwalsze od folii.
Nie wiem tylko czy stal nie bedzie sie zbytnio gryzla z klamki wewn chromowanymi?? -
[quote="Kaparri"]jak zrobisz zdjecia w trakcie wymiany:P[/quote]
To wrzucimy do działu [b]Zrób to sam[/b] <!-- s:) -->
-
Według mnie się będzie gryźć z wszelkimi dodatkami w chromie, poza tym, pomysł jak najbardziej oki.
-
...chciałbym kupić nakładki z Allegro, ale z jakiego "starszego modelu" Audi nakładki pasują. Jśli ktoś wie konkretnie to proszę niech napisze...
...dzisiaj dostałem odpowiedź, że w żadnym wypadku nakładki do Golfa IV i Seatów nie pasują do Fabii...szukam dalej...
-
Jak dla mnie wygląda całkiem całkiem.
-
Dziś dotarła przesyłeczka z chromowanymi klameczkami :hurra: <!-- s:hurra: --> , jak tylko znajdę dziś troszkę czasu biorę się za wymianę.
Przy montażu będę podpierał się informacjami z forum, postaram się nie demontować tapicerki. -
Gdzie kupowales i po ile??
Ja poluje na klamki, ale nie moge trafic w dobrej cenie <!-- s:D --> -
[quote="Zygus"]Gdzie kupowales i po ile??
Ja poluje na klamki, ale nie moge trafic w dobrej cenie <!-- s:D -->[/quote]
Na allegro, lekko nie było :cenzura: 170 pln, ale czego nie robi się dla dobrego samopoczucia. W planach elektryczne szyby, miały być cztery ale jakoś nie mogę dostać orginalnych plastików od strony kierowcy na cztery szyby i niegdzie nie widziałem na tył :ups: . Pozostanę więc przy przednich. -
[quote="pl_alf"]lekko nie było :cenzura: <!-- s:cenzura: --> 170 pln, [/quote]
No wlasnie, dla mnie to jednak lekka przesada i poczekam na lepsza okazje
-
udało ci sie wygrac ta aukcje , <!-- s -->
oststnion na allegro były za 220zł kupu teraz :dobani:drogie sa klameczki - drogie , a uzywki czasmi sa beznadziejnie zdrachane
-
[quote="MŁODY"]udało ci sie wygrac ta aukcje , <!-- s -->
oststnion na allegro były za 220zł kupu teraz :dobani:drogie sa klameczki - drogie , a uzywki czasmi sa beznadziejnie zdrachane[/quote]
te za 220 były podobno do Fabii po 2004 , nie mam pojęcia czym się róznią ale dałem sobie spokój, za drogo. -
sam chrom - klameczki - oczywiście sie nie róznił niczym
tylko kolor plastiku szary- czarny -
:hurra: już cieszę się chromowanymi klameczkami :super: Czas: 15 min, bez zdejmowania boczków. Banalnie proste, wyjąć zaślepkę, torks i podwadzenie zatrzasków od klameczki, przełorzenie linki i efekt :hurra: <!-- s:hurra: --> , teraz jeździć i cieszyć się nowymi klameczkami
-
No to w drogę[b] pl_alf[/b], ja z moimi już prawie 100 tysiączków km wykręciłem :super: <!-- s:super: --> .
-
Kurde juz myslalem ze tez bede sie cieszyl z chromow, bo byly na czeskim allegro, poczatkowo za grosze. Ale skonczylo sie wyzej niz jestem w stanie za ten bajer dac.
[b]pl_alf[/b], czy czasem tez nie miales na nie ochoty??