[Inne] środki do prania
-
Mam F2 która ma podgrzewane fotele.
Chciałbym wyczyścić we własnym zakresie tapicerkę.Problem polega na tym, że mogę tego dokonać tylko suchymi środkami piorącymi.
W związku z tym czy może ktoś mi doradzić jakiego środka użyć?
Może ktoś już coś takiego robił.
Przejrzałem posty z tematu "pranie tapicerki" jednakże nie znalazłem nic na temat środków suchych.
Jeśli temat był już poruszany proszę o namiar. -
ja mam podgrzewane fotele i prane są tradycyjnymi metodami na mokro <!-- s;) --> Nie mniej jednak w sprawie prania proponuje się zwrócić do naszego eksperta w tych sprawach - [b]MARKO [/b];)
-
Są jakies cuda w aerozolu których nie stosowałem. Polecić mogę pranie PIANĄ które nic nie uszkodzi ze względu na małą zawartość wody. Pranie Ekstrakcyjne strasznie przemacza praną powierzchnię. PoGOOGloj sobie pranie pianą + miasto w którym mieszkasz. Ja też mam podgrzewane fotle i piorę swoje bez żadnego ryzyka.
-
[quote="dr O."]ja mam podgrzewane fotele i prane są tradycyjnymi metodami na mokro <!-- s;) --> Nie mniej jednak w sprawie prania proponuje się zwrócić do naszego eksperta w tych sprawach - [b]MARKO [/b];)[/quote]
a jak z zaciekami nie pojawiły Ci się po praniu na mokro?
-
wszystko zależy jak je wypierzesz i czy dobrze zostanie wyciągnięta woda z pianą u mnie zacieków nie ma mimo jasnej tapicerki <!-- s:) -->
-
[quote="dr O."]wszystko zależy jak je wypierzesz i czy dobrze zostanie wyciągnięta woda z pianą u mnie zacieków nie ma mimo jasnej tapicerki <!-- s:) -->[/quote]
Ja mam coprawda ciemną tapicerkę ale bardziej niż zacieków boję się uszkodzenia spiral grzejnych w fotelu.