[Inne] Jakie Zarówki do Fabi
-
powiem ci ze Philips to wielki SHIT !!!! wedlug mnie najlepsze sa "Zenon"
y bo mialem juz paktycznie wszystkie i nawet zadne HID
y nie sa w stanie dorownac zenonkom ;] -
A ja Ci powiem tak: to ile poswieca twoje nowe zarowki zalezy od szczescia. Ja mialem te ala xenony i swiecily mi 3 miechy (jakie nonamy) kumpel kupil sobie philipsy blue visiony i juz ponad rok na nich myka. Inny koles po 3 dnia mial po philipsach... Wiec to zalezy od szczescia. Osobiscie nie polecam tych zarowek, przerob sobie na xenony <!-- s:P -->
-
z tego co widzialem to na allegro byly po 50 zl
-
Kup mm za 38 zeta Maj± niebieski kolorek ale ¶wiec± czystym białym ¶wiatłem
dobra spadam do pracy to do 21,30
-
[quote="Rolka"] he koledzy sparwa zywotnesci zarowek w Fabi jest nastepujaca ..stare mog\dele maj do wymienienia wiazke przewodow przy lampach [/quote]
stare modele czyli ktore roczniki dokaldnie?? Ja mam 2003 i zbliza mi sie przglad wiec jak cos to powiem zeby mi tez wymienili -
ej proste - roznica miedzy philipsem a hid`em jest taka (od strony kierowcy HID po stronie pasazera philips blue vision) :
http://www.fcp.pl/fcp/ble.jpg<!-- w -->
-
no niewydaje mi sie ze mialby to byc podroby skoro kupowalem je w firmowym sklepie !!!!
-
sorka pojebalo mi sie nie hidy tylko zenony !!! wielkie sory
http://allegro.pl/show_item.php?item=34396272<!-- m -->
PS niesmiej sie z mojego grila - sam go robilem
-
To ile dałe¶ za te hidy ??
-
TO JA MAM MAGNETI MARELLI I ¦WIECË ZAJ....CIE A DAŁEM ZA H7 35zł a pozycjie mam diody za16 zł na alegro , h3 mam philipsa +50% luksa za które dałem38zł . <!-- s:D -->
-
Niezgodze sie co do zarowek xenonowych chociasz zalezy jakiej firmy miales. Ja mam takowe i juz jezdze a nich ponad rok.
Wlasnie takie xenony jak ty masz ma kolega w espero. Koszt cos okolo 1500zl wiec niemaly. niewiem jak to z cena do fabi ale mysle ze zarniki podobne sa i przetwornice tez.
-
Jeżeli miałbym zakładać xenony to tylko kompletne razem z automatyczn± regulacj± poziomu a to koszta w granicach 2200zł za sztuke
-
nieoplaca sie ladowac kasy w swiatla lepiej kupic zarowki sobie troche polepsza widocznosc
-
Poco mam ładować kase wżarniki skoro i tak mam lepszw ¶wiatła niż wiekszo¶ć jeżdż±cych aut, pomijam auta z xsenonami,
Ale jeszcze tylko jakie¶ halogeniki dalekosiężne około 5000000 luksów i będzie ok. <!-- s:D -->