Bulgotanie, gulgotanie ?
-
Wlasnie mi sie pojawilo cos podobnego, tyle ze w zupelnie innej jednostce napedowej - na niskich obrotach, szczegolnie jazda w korku, daje sie slyszec dziwne "bulgotanie" od strony silnika. Ktos ma pomysl co to moze byc? Tak jak u Robi'ego na jalowym spokoj, w czasie jazdy takze...
-
Z Twojego postu utworzylem nowy temat ze wzgledu na to, ze inaczej opisujesz swoja dolegliwosc..
Co do bulgotania to czy pojawia sie ono na nierownosciach lub wtedy gdy zatrzesie silnikiem ?? Moze halasuje poduszka silnika ? -
Nie, najczesciej gdy stoje w korku, wrzucam bieg, delikatnie podjezdzam. Tak samo na biegu jalowym
-
[quote="yenerau"]Nie, najczesciej gdy stoje w korku, wrzucam bieg, delikatnie podjezdzam. Tak samo na biegu jalowym[/quote]
jeśli te odglosy sa jak stoisz w korku to czy nie można otwortzyc maski podejrzec wszelkich zbiornikow z plynami ?? a tak na marginesie czy temperatura silnika jest ok?? może ten bulgot idzie ze zbiornika wyrownawczego -
ja tez mam takie cos czy stoje czy jade cały czas tak samo
-
temeperatura silnika bez zarzutu, obroty takze. Jak na moj gust to zbiorniczki wszystkie sa ok. Niebawem przeglad - moze asy z aso cos znajda... <!-- s:/ -->