[SPOT] Trójmiasto i okolice
-
No widzę, że tym razem będzie chyba trochę więcej samochodów. Oczywiście ja też się zjawię.
PS. Posprawdzajcie wszystko w aucie typu (gaśnice, żarówki itp.) bo na pasie na Zaspie zabierają dowody rejestracyjne za byle gówno. -
mysle ze nie ma co informowac komendanta w nowym porcie, ale z zaspy badz przymorza było by lepiej
-
Skoda Groblewski podziękowała za zaproszenie,ale jednak go nie przyjęła.
Pan Komendant z Przymorza podziękował za informację o spotkaniu. Nie mają nic przeciwko spotkaniu towarzyskiemu użytkowników i miłośników Fabi.
-
Witajcie...
Dawno tutaj nie zagladalem ... ale chce potwierdzic swoje przybycie 5tego kwietnia <!-- s:D -->
pozdrowka
-
mam trochę ulotek podrukowane,jakby ktoś chciał odebrać je w gdyni lub gdańsku i powkładać za wycieraczki-zapraszam na gg
-
[quote="slawek"]No widzę, że tym razem będzie chyba trochę więcej samochodów. Oczywiście ja też się zjawię.
PS. Posprawdzajcie wszystko w aucie typu (gaśnice, żarówki itp.) bo na pasie na Zaspie zabierają dowody rejestracyjne za byle gówno.[/quote]Ty mnie nie strasz, w sumie pościągałem wszelkie badziewie niezgodne z przepisami ale przez te wszystkie lata szyby mnie jakoś tak pociemniały <!-- s;) --> Dlatego mam nadzieję, że nie wpadną na pomysł zrobienia nam drobiazgowej kontroli, a mają takie odchyły ostatnio na pasie...
-
ja byłem gadałem,i nawet się nie zjawią jeśli ich do tego nie zmusimy poprzez kogoś wygłup. możemy się spotkać i pogadać i nic się nie będzie działo. Swoją drogą tu się nie ma co nastawiać ze będą trzepać komuś auto. Równie dobrze każdego z nas może policja złapać i przetrzepać podczas kontroli,nie koniecznie na zlocie,więc trzeba być zawsze przygotowany!NIE MA CO DRAMATYZOWAĆ PANOWIE!Pan Komendant był bardzo miły.
-
Wiesz jednak inaczej traktują człowieka podczas kontroli drogowej, a inaczej jak im kto doniesie że jakie pseudo rajdowce trzodę robią. Już 5 lat śmigam z ciemnymi szybami i jakoś nigdy nie było problemu, pewnie dlatego że nie daje im powodu, żeby zaczęli się doszukiwać szczegółów. Dlatego cieszę się że dostali info że to będzie zwykłe spotkanie, a nie jakieś ścigańsko i inna trzoda.
Pozdrawiam
-
A ja myśle ze nie wydarzy sie nic złego ponieważ wszyscy na tym forum są kulturalni, nie kłócą sie i nie ma z nikim problemu . Więc dlaczego miało by sie cos na zlocie wydarzyć. I mam pytanie. Czy na dwóch pierwszych zlotach policja przyjeżdzała i wszystkich sprawdzała? Możecie sie z moją wypowiedzią nie zgadzac ale takie jest moje zdanie.
-
[quote="17adam"]A ja myśle ze nie wydarzy sie nic złego Czy na dwóch pierwszych zlotach policja przyjeżdzała i wszystkich sprawdzała? Możecie sie z moją wypowiedzią nie zgadzac ale takie jest moje zdanie.[/quote]
Na poprzedniach dwoch zlotach nikt się do nas nie przyczepil,ani policja,ani straż miejska która się obok nas kręcila. zgadzam sie z twoja opinia <!-- s -->
-
[quote="Icex"]Wiesz jednak inaczej traktują człowieka podczas kontroli drogowej, a inaczej jak im kto doniesie że jakie pseudo rajdowce trzodę robią. [/quote]
Mogą sobie dostać informacje o zgromadzeniu od ludzi co naprzeciwko placu maja okna,ale co z tego. Na biurku w komisariacie leży pisemko mowiace o spokojnym przebiegu i nie bedzie potrzeby interweniowac :super: <!-- s:super: -->
-
[quote]Czy na dwóch pierwszych zlotach policja przyjeżdzała i wszystkich sprawdzała?[/quote]
Nikt nie sprawdzał bo było 5 samochodów <!-- s:D --> a tak poważnie to myślę, że nikt się nami nie zainteresuje bo nie będzie pisków ani ryków silników.
-
slawek na pierwszym spocie było nie 5 a aż 8 aut! :super: <!-- s:super: --> pozdro
-
Koledzy... Na pewno będzie dobrze nie ma sie czym podniecac trzeba tylko przyjechac i zeby bylo nas duuuuuuuuuuuuuzo <!-- s:D --> a bedzie fajnie miło i sympatycznie...
-
Podpisujcie się temat pod tematem kto będzie
1.Mariuszek_eu !!! -
- wasyl i moja Fabcia <!-- s:) --> przybędziemy
-
1.Mariuszek_eu !!!
2. wasyl i moja Fabcia <!-- s:) --> przybędziemy
3. slawek -
1.Mariuszek_eu !!!
2. wasyl i moja Fabcia <!-- s:) --> przybędziemy
3. slawek
4. Maly -