Pytanie :)
-
Witam mam Fabie Combi 1.4 16v 80 KM chciałbym sie dowiedziec ile ten samochod pojdzie na czwartym biegu jak narazie najwiecej 160 ale strzałeczka zaczeła wychodzic za 160 i tata zmienił bieg a raczej tego niemamy gdzie sprawdzic.
Jeszcze jedno pytanie czy moze ktos swoja fabką z takim silnikiem leciał max?
W papierach jest napisane ze idzie 173 km/h ale jestem przekonany ze wiecej. -
[quote="Dundas"]Witam mam Fabie Combi 1.4 16v 80 KM chciałbym sie dowiedziec ile ten samochod pojdzie na czwartym biegu jak narazie najwiecej 160 ale strzałeczka zaczeła wychodzic za 160 i tata zmienił bieg a raczej tego niemamy gdzie sprawdzic.
[/quote]
watpie ze ktos odp. bo mało jest tu na forum tych silniczkow -
Moze ktos da zaczekam <!-- s:) -->
-
w koncu zawsze mozna poczekać <!-- s:D -->
-
A ty nic nie wiesz na ten temat?
-
[quote]A ty nic nie wiesz na ten temat?[/quote]
nie bo to sa rzadkie silniki i sie nie spodkałem z nim wcale ale wiem ze zawsze papiery zanizaja predkosc itp. bo ja mam napisane ze poleci 160 a on spokojnie ciagnie 180 wiec tak jak sie nie myle jest ze jakies 20km/h mniej jezdzie niz jest na liczniku -
A robiles jakies modyfikacje? w swoim? czy seria?
-
narazie jest sama seria
-
OK dzieki <!-- s:P --> Poszukam jeszcze ile na 4 idzie.
Ostatnio sie spielismy z Passatem Combi TDI to do 160 doszło a dalej to nie wiem
-
Dzięki a wiesz gdzie w okolicach wawy sprawdzic moze <!-- s:) -->?
-
[quote="Dundas"]Dzięki a wiesz gdzie w okolicach wawy sprawdzic moze <!-- s:) --> ?[/quote]
najlepiej w miescie tak powaznie to moim zdaniem jest dobra drogra wawa-radom tam bys sie bujna bo ja tam swoja bujałem -
Musze nakręcić tate <!-- s:) --> xD
-
[quote="Dundas"]Musze nakręcić tate <!-- s:) --> xD[/quote]
ale jak bedziecie robic TEST DRIVER to upewnijcie sie czy kolegow niebieskich nie ma na trasie -
Spoko jakby zlapali jak 200 sie leci pewnie by prawko zabrali i jakas odpowiedzialnosc karna <!-- s:P -->
-
[quote="Dundas"]Spoko jakby zlapali jak 200 sie leci pewnie by prawko zabrali i jakas odpowiedzialnosc karna <!-- s:P -->[/quote]
do kryminału pys poszedł -
Hehehe a wogle jakie oni maja silniczki w poldkach <!-- s:P -->?
-
a kiedy ostatnio widziałeś poldka w drogówce - bo ja już dawno nie
-
[quote]Hehehe a wogle jakie oni maja silniczki w poldkach <!-- s:P --> ?[/quote]
poldek to nawet by sie nie buja jak bys juz dano smigna ale gorzej ja wypadna czym lepszym ostatnio w widziałem ich nowym mondeo to tak z 2.0 jest wiec uwaga na nich -
ja widzialem w astrze 2 <!-- s:) -->
-
[quote="Dundas"]ja widzialem w astrze 2 <!-- s:) -->[/quote]
tez daje rade