Jak zdjąć tapicerkę klapy bagażnika??
-
Witam!! Tak jak w temacie, może ktoś wie jak zdjąć tapicerkę bagażnika w fabi kombi rok 2001?? Moje wcześniejsze auta zawsze miały tam jakieś śubki lub widoczne zatrzaski a w fabi... nic takiego nie widac.
Pozdrawaim -
rwać trzyma sie to na metalowych spinkach zatrzaskach , jedyna sróba moze być przy uchwycie do zamykania klapy , pamietaj aby było ciepło i z wyczuciem
:zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> -
dzięks. w weekend będę walczył... :] <!-- s:] -->
-
no i poszło... tapicerka zdjęta i zamontowana... no i nie było żadnej śruby tylko metalowe spinki i dwa kołki plastikowe.
-
[quote="thomus"].. tapicerka zdjęta i zamontowana...[/quote]
A co robiles ze zdejmowales tapicerke??
-
musiałem przykręcić ramki do rejestracji bo jakiś niemiec miał tablice przykręcone bezpośrednio do bagażnika a żeby było mało to tak dokręcił jedną śrubę, że zerwał mocowanie tej jakby to nazwać nakrętki do której przykręca się tablice. No i musiałem zdjąć tapicerkę, żeby przytrzymać ją od środka podczas przykręcania. No i udało się :super: <!-- s:super: -->
-
[quote="thomus"]No i udało się :super: <!-- s:super: -->[/quote]
To dobrze :hurra: zaczynasz pomału wraz z nami rozmontowywać fabkę na części
-
NIe ma to jak wlasnoreczne majsterkowanie przy ukochanym samochodzie <!-- s:D -->
-
no taak bo jak człowiek sam czegoś nie zrobi to musi patrzeć innym na ręce bo inaczej to... róznie się to kończy...