Fabia 1.2 12V
-
Bylem dzis u mirka w garazu, wymienial mi klocki ham, za co jestem mu bardzo wdzieczny :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
No i przy okazji jak byl w kanale to dostrzegl ze nie mam katalizatora :zakrecony:
Lekki szok dla mnie bo w dowodzie rej mam wbite fabia 1.2 KAT, a tu kata brak.
No chyba ze jest on w jakims dziwnym miejscu zamaskowany, co raczej jest malo prawdopodobne bo jest to calkiem spore ustrojstwo. Stad moje pytanko do innych wlascicieli posiadaczy fabki z tym silnikiem, jak to u was?? Bo nie wiem czy dostalem jakas oszukana wersje, czy co?? -
Masz katalizator tylko połączony z kolektorem i nie ma go pod podwoziem :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
hehe, a to takie buty no widzisz, tak to bym nie wiedzial, juz mialem auto reklamowac <!-- s:D -->
Troche to smiesznie wyglada, bo rura prosta jest, nawet jest wneka w podwoziu tak jakby to wlansie tam mial sie znajdowac kat. Porownywalismy z Mirka 1.4 stad lekkie zdziwienie bylo. -
on po prostu nie lubi publiczności
[img]http://images21.fotosik.pl/98/435a1711eccaae89.jpg[/img]
-
Takiego rozwiązania jeszcze nie widziałem, by kat nie miał przed sobą sondy, [b]Łukasz[/b] spróbuj go tam zczaić :niepewny: <!-- s:niepewny: -->
-
Ależ oczywiście że ma sondę przed (nr 4) i za (nr 17)
ukryty jest za osłoną kolektora (nr 1) ale patrząc z boku można go dostrzec -
[quote="kros"]Ależ oczywiście że ma sondę przed (nr 4)[/quote]
Aaa no to jej nie zauważyłem, ech z 1.2 nie mam tyle doczynienia co z 1.4 <!-- s:) -->
-
Nastepnym razem jak bede cos robil u ciebie, to sie poprzygladamy lepiej <!-- s -->
-
hehe nie wiem jak wygląda ta wnęka w podwoziu, bo jeszcze nie zaglądałem pod spód ale pewnie tam jest z uwagi na to że jest jedna buda do wielu silników <!-- s:) -->
-
[quote="Zygus"]Nastepnym razem jak bede cos robil u ciebie, to sie poprzygladamy lepiej <!-- s -->[/quote]
Oki