Hejka wszystkim :)
-
Witajcie Mam na imię Paweł, a mój nick to miejscowość koło Krakowa, w której mieszkam. Wczoraj kupiłem fabię kombi i z racji, że lubię dbać o auta postanowiłem zadomowić się u Was <!-- s;) -->
Autko z 2004 roku, elektryczne szyby, lusterka, klima manualna, wspomaganie, komputer pokładowy, ABS, ASR, centralny w dwóch ori kluczykach. regulowana kierownica i fotele, ori radio, ale na kasety :zakrecony: ale i tak głównie słucham radia Mam warsztat elektryki samochodowej, także autko będzie doglądane na bieżąco. Za autko dałem 6000 zł z racji tego, że z zewnątrz troszkę nad nim trzeba popracować (wgniotki parkingowe), ale pod względem blachy (rdzy) nadwozie i podwozie perfekt Silnik suchy ukurzony tak jak powinno być Wnętrze perfekcyjne W opisie chyba dałem dobry kolor Dopiero ogarniam oznaczenia auta.
Także dzień dobry wszystkim raz jeszcze -
Witamy na FCP.
Przed zadaniem pytania staraj się używać szukajki.W razie pytań możesz również uderzać na PW do obsługi forum.W razie co zawsze służymy pomocą.
Czekamy na prezentację w odpowiednim dziale <!-- s;) -->Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
-
Witam na fcp <!-- s;) -->
-
Witaj na forum [b]Fabia Club Polska[/b] <!-- s;) -->
Pozdrawiam
sid