Hmm pokretlo od wlaczania swiatel ? czy jak to nazwac :P
-
Mam pytanko do osob co maja halogeny seryjne.
Jak u was podswietla sie dioda od halogenow. Mam na mysli ta diode przy pokretle. Czy jak wlaczycie postojowki (mijania) to macie wszystko podswietlone, czy jak wlaczacie halogeny to sie dopiero podswietla ta kontrolka?
Dajcie znac co i jak, najlepiej prosze o foto w 3 pozycjach : 1) normalne wlaczenie swiatel (mijania) , 2) z wlaczonymi halogenami, 3) z wlaczonym swiatlem przeciwmgielnym z tylu
Z gory thx Fabianki <!-- s:P -->
Bleeeeee Ide pic zaraz hahahaha sasasa juz mnie suszy (taki lekki OT)
-
W pozycji zero świeci tylko kreseczka (wskaźnik) i okrągły symbol żarówki na tym elemencie który jest ruchomy (za który łapiemy palcami włączając światła) zaświeca sie wraz zapłnonem.
We wszystkich innych pozycjach świeci tak jak na obrazku.[quote="Hildek"]czy jak wlaczacie halogeny to sie dopiero podswietla ta kontrolka? [/quote]
Kontrolka świeci się cały czas jak są włączone światła żeby było wiadomo gdzie szukać halogenów :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
A przy włączeniu zapala sie tylko lampka w liczniku -
Kros dobrze godo.
-
Potwierdzam, u mnie jest dokładnie tak samo...
-
No i [b]Kros[/b] pozamiatał <!-- s:) -->
-
No to wiem kogo Zosia szybko nawiedzi !! Kurwa 2 lata temu dalem do przelutowania diody i koles prawdopodobie zachalapal mi sciezki i mi sie kontrolka halogenow wlacza dopiero jak je wlacze... szkoda ze wczesniej nie mialem odpowiedniej lutownicy <!-- s:P --> hehe
Teraz czeka inijatywa Hildka zbawcy diod i sciezek -
[quote="MirekS"]No i [b]Kros[/b] pozamiatał <!-- s:) -->[/quote]
No ale do najlepszych złotych rączek to mi jeszcze duuuużo brakuje, oj brakuje[quote="Hildek"]Teraz czeka inijatywa Hildka zbawcy diod i sciezek [/quote]
No to powodzenia w zbawianiu -
hehe dzieki Kros jak cos zdzialam to sie pochwale <!-- s:P -->
-
a wiec udalo sie .. koles mi zle polutowal diody ... jednak jak sie samemu zrobi to odrazu inaczej <!-- s:P -->
Fotki kiepskie bo nie mam statywu i robilem to w rece
-
[b]Hildek[/b], ale jak narazie to tu nic nie ma <!-- s:( -->
-
no wlasnie cos mi nie dziala ale zaraz pokombinuje
Mirek odezwij sie do mnie na gg
-
Tylko, że ja nie mam gg <!-- s:( --> moze meil?
-
juz jest ok mozesz popatrzec <!-- s:) -->
-
No ładnie, ładnie <!-- s:) --> teraz wsio działa.
-
Czyli przy wlaczonych halogenach dioda swieci na zielono, a przy wylaczonych na czerwono, tak??