3 przyciski pod kierownicą
-
dziś podczas sprzątania auta odkryłam jakies 3 przyciski...czy ktos wie do czego służa??
-
Na pewno jakieś nie fabryczne - może od jakiegoś wyposażenia dodatkowego ( oświetlenie ) ?
pozdro
-
trzeba zapytać poprzedniego własciela :wstyd: <!-- s:wstyd: -->
lub zdemontować i zobaczyć co jest po nie podłaczone :wstyd:
powodzenia :] -
Dobrze ze są czarne... pamiętacie co się stało u J.Bonda po naciśnięciu czerwonego...
omron -
oświetlnie na pewno nie...
czeski film <!-- s:) --> nie wiem od czego są i nie bede ich uzywac:) -
Bez przesady. Katapulty czy bomby raczej nikt nie zainstalował <!-- s:) -->
pozdro
-
Może to jakieś zabezpieczenie przed kradzieżą. Przełącz w inną pozycję i zobacz tak z ciekawości czy da się odpalić auto.
-
kwestie dwoch przyciskow rozwiazalam.okazalo sie ze to nie katapulta (szkoda )...jak widac na zdjeciu pozniej - pierwszy przycisk wlacza jedna lampke z tylu,drugi druga (ktora nie swieci bo nie ma zarowki)...natomiast ostatni nie wiem doc czego sluzy...nie sprawdzilam czy przypadkiem nie oswietla schowka...ciekawy manewr <!-- s:) -->
-
A jednak miałem rację <!-- s;) -->
Fajny patent, prawie jak w BMW :hurra:
-
czytając Twój post o oświetleniu pomyślałam o zewnetrznym oswietleniu a tam poza standardowymi swiatlami nic nie ma...ale sprawa magicznych przyciskow sie po malu wyjasnia...tylko nie wiem na co komu lampka z tylu ksiązki raczej przy tym nie idzie czytać.... :rotfl: <!-- s:rotfl: --> choć sprawdzę jaki jest efekt w nocy...