[Galeria] - tylko zdjęcia!
-
no i fajnie ja sie pisze na bank
-
No i gitarrrraaaa. Mam nadzieję zę będe mógł przyjechać.Raczej będe an 100%.
-
ja tez sie pisze tylko powiedz jakis grill to jest wogole? czy na naszych maskach będziem piekli <!-- s:P -->
-
[quote="koko"]Mam nadzieję zę będe mógł przyjechać.Raczej będe an 100%.[/quote]
super , posmiejemy sie w realu z nieporozumienia jakie wyszło w temacie o swiecach[quote="jumper1983"]ja sie pisze na bank[/quote][quote="Adamkul"]ja tez sie pisze tylko powiedz jakis grill to jest wogole? [/quote]
extra , milo bedzie poznać forumowiczów w realu, 3 osoby co prawda znam ale sa to ludzie z Gdyni i Krakowa
z tego co wiem beda dwa , (choc można i ognisko rozpalić) ale jeśli masz jakis to na wszelki słuczaj weź ze sobą .
tak na marginesie to i krzesełka turystyczne można wziąśc ze soba , żeby nasze panie swoich nózek staniem nie męczyły.
aha tak na marginesie , mnie nie bedzie na Wilanowie bo jade zająć miejsce nad Wisłą , by inni nam go nie zajeli. na parkingu bedzie ekipa ze Skodovki , kilka "Felek" i Octavia, ale beda wiedzieli o was . -
mi sie podoba organizacja z twojej strony. wszystko dopracowane mam nadzieje ze mi nic w ostatniej chwili nie wypadnie <!-- s:) -->
-
No jeśli chodzi o organizację, to na Andrzeja można liczyć.
-
[quote="Adamkul"]mi sie podoba organizacja z twojej strony. wszystko dopracowane [/quote][quote="Zygus"]No jeśli chodzi o organizację, to na Andrzeja można liczyć.[/quote]
a dziekuje za uznanie , ale by zobaczyć czy wszystko pójdzie jak po maśle to trzeba bedzie sie przekonac na miejscu .
Zygus a moze ty sie pojawisz , co prawda jest pare kilosow do pokonania ale co to dla ciebie ?? Tak na marginesie prawdopodobnie będę w Kraku w ostatni weekend lipca , to dam ci znac to byśmy sie spotkali -
teraz to raczej się nie wybiorę, ale kiedyś kto wie <!-- s:) -->
A w lipcu zapraszam, jak będziesz już wiedział na 100% co i jak to może się brać krakowska zbierze a na pewno jej przedstawiciel -
[b]koko[/b], [b]jumper1983[/b], [b]Adamkul[/b], to jak ze spocikiem w sobote ?? podobno strasza strasznymi upalami w ten weekend , wiec chyba lepiej spedzić go nad woda , a może ktoś jeszcze sie przyłączy ??
-
Jak narazie wygląda na to że będe. :super: <!-- s:super: -->
-
[quote="koko"]wygląda na to że będe[/quote]
Extra, a pozostali ?? do zobaczenia w takim razie w sobote , bo jutro nie ma mnie w necie -
wiesz co... moja obecnosc jak na ta chwile sie wali <!-- s:| --> nie wiem jeszcze ale mam nadzieje ze uda mi sie pojawic przynajmniej na chwile
-
udało mi sie wczesniej przyjechać do domu i takie male info
gdyby pogoda się lekko popsula to pojedziemy pod wiaty do miejscowości zimne doły koło piaseczna
-
He... a właśnie miałem pisać czy pogode zamówiłeś... <!-- s:P -->
-
Panowie muszę jednak przeprosić i odwołać swoją obecność. Siła wyższa i skrzypce <!-- s:( -->
-
[quote="koko"]właśnie miałem pisać czy pogode zamówiłeś[/quote]
zamawiać zamowilem i nawet wpłacilem zaliczke , ale nie wiem czy rolnicy nie wplacili wiecej , bo susza panuje <!-- s:P --> -
I juz po spociku. Było bardzo miło, fajnie, choć dość kameralnie. Niestety FCP tylko ja reprezentowałem, ale może nastepnym razem będzie lepiej z naszą frekwencją. Były atrakcje w postaci grila i nagłej burzy oraz zadanie bojowe od anda61 rozplatywanie taśmy z rajdu <!-- s:D --> ( ja się leniłem) . Powiem tylko tyle [b]ZAZDROŚCIE I JUŻ.[/b]
[quote="Zygus"]No jeśli chodzi o organizację, to na Andrzeja można liczyć[/quote]
masz racje.
Do następnego razu.....oby jak najszybciej -
[quote="koko"]I juz po spociku. Było bardzo miło, fajnie, choć dość kameralnie.[/quote]
fakt bylo tylko 7 autek,
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images31.fotosik.pl/309/747dfd11e976d842.jpg[/img][/url]
[quote="koko"]Niestety FCP tylko ja reprezentowałem[/quote]
Koko, co prawda klubowiczem FCP nie jestem ale tak samo dobrze się czuje na tym forum jak na Skodovce , więc można chyba powiedziec że pól na pól reprezentowałem obydwa kluby <!-- s;) -->
[quote="koko"]ale może nastepnym razem będzie lepiej z naszą frekwencją. [/quote]
podobnie jak ty mam takie marzenie ale o tym przedstawie w innym temacie .
zapraszam do obejrzenia mojej galerii ze spotu
http://and61.fotosik.pl/albumy/464446.html
oraz galerii Mr.Brusha
http://www.szczotapl.republika.pl/temp/grill05072008/index.html -
OK [b]and [/b] sorry było nas półtora :rotfl: :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
Fotki widziałem -
No ja jestem tutaj nowa, ale reprezentuję Warszawę, choć z pochodzenia to Dolny Śląsk Jak by się szykował następny spocik, to chętnie dołączę. Jeśli oczywiście znajdzie się miejsce dla nowego nabytku :oczami: <!-- s:oczami: -->