[SPOT] Poznań i okolice
-
W związku z drobnymi przeszkodami, które pojawiły się w ostatnim czasie na forum pojawił się problem z wątkiem dotyczącym naszych spotkań.W związku z tym w zastępstwie utworzyłem ten wątek.Tak więc proszę o wpisywanie w nim wszelkich propozycji oraz szczegółów dotyczących naszych kolejnych spotów.
Czy jest ktoś chętny na spot w okresie 28-30.122015 (dzień i godzina do dogadania)?
-
W polowie stycznia dopiero moge wpasc bo do 3 stycznia jestem poza poznaniem.
-
to kiedy driftujemy pod termami ? <!-- s;) -->
-
Panowie robimy spota?
Na drift to chyba za późno będzie poza tym pod termami jest zbyt tłoczno i pewnie ktoś by się zaraz pojawił <!-- s;) --> -
Może jakiś spocie zrobimy? Mi sobota pasuje są ty dzień a wam?
-
Witam
Z racji tego że już dawno nie mieliśmy okazji się spotkać i pogadać nie tylko o Fabiach proponuję organizację spota w dniu [color=#0000FF]12.03.2016 miejsce parking przy M1/Norauto ul. Szwajcarska[/color] kto jest chętny?Godzina do ustalenia.
LISTA OBECNOŚCI:
- Goldi
P.S. Co niektórzy już dwano zmienili markę ale myślę że nadal są sercem z FCP.W końcu klub to nie tylko auta, ale przede wszystkim ludzie.Tak więc zapraszam wszystkich serdecznie.
-
Jeżeli się uda to się zjawię <!-- s:D -->
-
Zapraszamy serdecznie. <!-- s;) -->
-
Zjawie się ale już nie Fabia tylko moją baracuda <!-- s;) -->
Teraz auto pojedzie na kolejne strojenie silnika i podniesienie, bylo jak kupilem mocy 147 teraz ma 182 konie obecne docelowo chcę 200 :rotfl: -
Ty jak zwykle masz za mało.Dasz się przejechać tą bestią?
-
Witam
Z racji tego że już dawno nie mieliśmy okazji się spotkać i pogadać nie tylko o Fabiach proponuję organizację spota w dniu [color=#0000FF]12.03.2016 miejsce parking przy M1/Norauto ul. Szwajcarska[/color] kto jest chętny?Godzina do ustalenia.
LISTA OBECNOŚCI:
- Goldi
- Mario
- Icemanv
-
Jak wojna nie wybuchnie to jestem <!-- s:) -->
-
LISTA OBECNOŚCI Spot 12.03.2016.
- Goldi
- Mario
- Icemanv
- MarcinTSI
- Rufus
-
- Goldi
- Mario
- Icemanv
- MarcinTSI
- Rufus
- Mat3usz (ale wszystko zależy od godziny spotu)
-
- Goldi
- Mario
- Icemanv
- MarcinTSI
- Rufus
- Mat3usz (ale wszystko zależy od godziny spotu)
Wszystko jest do dogadania.Dajcie jakieś propozycje.Przedpołudnie, popołudnie?
-
Myślę,że 18 będzie odpowiednią godziną ale niech inni się inni wypowiedzą - ja później nie mogę a od rana szkoła.
-
Panowie co powiecie na spotkanie 12.03.2016 ok 19?
-
:super: Ja się dostosuje :super: <!-- s:super: -->
-
Panowie z racji dzisiejszej (nie)pogody proponuję spotkanie we wcześniej ustalonym miejscu, a w razie deszczu przeniesiemy się np na McDonalds.Co Wy na to?
-
Ok ja będę napewno. Jakbym nie dotarł do 19 odezwij się na fon: 508 902 331 żebyśmy się nie szukali.