Fabia sedan
-
[quote="hiob87"]
Manula nie mam, ale sprawa prosta. Matowienie, plastic primer, primer, taśma malarska do oddzielenia kolorów, czerwona baza 8151 i czarny matt na reszcie, na koniec wszystko pod klar.
Żeby zdemontować całe poprzeczki wystarczy po wyjeciu nawiewu mały śrubokręt i kilka zatrzasków podważyć - jak wyjmiesz nawiew bedziesz wiedzial o co chodi.
[/quote]A żeby całą ramkę wyjąć? trzeba deske odkręcać?
-
Efekt wnętrza super !
Z nudnego wnętrza fabii I zrobiłeś coś oryginalnego !
Mega + za kratki nawiewów, fotele i zegary :hurra: <!-- s:hurra: --> -
Dziękuję, choć wnętrze to decyzje [b]karo[/b] <!-- s:P -->
Z newsów:
Już działa odświeżone audio. Ramka kokpitu na wykończeniu.
Dziś zamontowany nowy setup letni w 17" - Nie jest biały i trochę mnie to boli, chyba będzie malowanie...
I na koniec zdechła klima w najgorsze upały :zakrecony: -
Fabia wizualnie piękna niech służy dalej ogromny plus za silnik (myślę, że nie jedna osoba się zdziwiła startując ze świateł) pytanko z czego pochodzi dokładka pod przedni zderzak? <!-- s:) -->
-
[quote="fajny"]Fabia wizualnie piękna niech służy dalej ogromny plus za silnik (myślę, że nie jedna osoba się zdziwiła startując ze świateł) pytanko z czego pochodzi dokładka pod przedni zderzak? <!-- s:) -->[/quote]
Dokładka jest z Seata Leona Cupra
-
[quote="fajny"]Fabia wizualnie piękna niech służy dalej ogromny plus za silnik (myślę, że nie jedna osoba się zdziwiła startując ze świateł) pytanko z czego pochodzi dokładka pod przedni zderzak? <!-- s:) -->[/quote]
Nie jeden się zdziwił na bank.Wie jak to śmiga dzięki uprzejmości Piotra miałem okazję prowadzić tego potwora.