[F1 i F2] ramki na zegary, tarcze zegarów itp. - temat zbior
-
krec delikatnie w lewo potem delikatnie w prawo (powiedzmy po 3 obroty) jednoczesnie ciagnac do gory, ale wszystko z umiarem <!-- s:) -->
-
Ja u siebie zdjaołem bez problemu trzeba tylko uwazac zeby nie przesadzic z ta siła one ciezko schodza ale dasz rade i uwazaj zebys potem wsadził potem je tak samo jak były bo ja teraz np mam prob z wskazowka od benzyny pokazuje mi ze mam cigle rezerwe bo zle ja włozyłem musze ja dobrze wstawic zeby mi sie podwyzszała wskaowka <!-- s:P -->
-
To i to bez problemu schodzi <!-- s:P -->
-
jezeli moge sie wtracic : SMD LED 1206 - dioda powierzchiowa (3x2mm) -- ZEGARY I POKRETLA NAWIEWU
-
Mi tez podeslij <a href="mailto:zygi.zygi@interia.pl">zygi.zygi@interia.pl</a><!-- e --> a jaki koszt takiej wymiany, bo kiedys pisalem mejla do mayka ale sie nei odezwal
-
Rolka a jaki koszt takiej przyjemnosci????? robocizna plus kupno diod
-
Dobra to ile by mnie kosztowało pod¶wietlenie kompletne to jest zegary cała deska drzwi przud tył ?????
-
A sa jakies inne kolory tych diod, bo widze ze wszyscy chca miec niebeieskie <!-- s:P -->
-
Tak ja sam zrobiłem sobie na czerwono całe podswietlenie jak poskładam teraz wszystko to zrobie fotke fajnie wyglada <!-- s:) -->
-
pod¶wietlić djod±
-
[quote="MaciejFABIOZO"]Tak ja sam zrobiłem sobie na czerwono całe podswietlenie jak poskładam teraz wszystko to zrobie fotke fajnie wyglada <!-- s:) -->[/quote]
to ja czekam na fotke, podeslij mi na mejla <a href="mailto:zygi.zygi@interia.pl">zygi.zygi@interia.pl</a> Ja myslalem o bialym i niebieskich wskazowkach, ale nie wiem czy to mozliwe i jak by to wygladalo wogole -
poptrzcie na to :
-
ale wymiana tarcz nic nie da - no chyba ze chcesz miec inny kolor ale podswietlenie to 3ba diody zmieniac::(
-
lol !! obejrzyjscie sobie dokladnie jak te tarcze sa zrobione !! nie trzeba wymieniac oswietlenia !! (zdjecie czarnych)
-
A jednak nie trzebawkładać djod , wejdż na strone BOS TUning Art i sam sprawdż
-
NIE WIEM czy zadziała .http://www.tuningart.at/<!-- m -->
-
czy zakladal ktos biale zegary do fabki? czy duzo jest komplikacji chodzi mi o wyciaganie wskazowek itp. moze ma ktos porobione fotki NTR
-
Ja nie zakladalem bialych ale wyjmowalem. Nie ma wielkich komplikacji, ale trzeba robic wszystko z umiarem <!-- s:) -->
-
/Theghost/ gdzie kupowales biale tarcze? i jest tez w kompl na paliwko i temp? a jak schodza wskazowki, normalnie czy sa mont na jakis teges?
dzieki za pomoc -
No wlasnie moze bys jakos opisal swoja robote, to sie wrzuci na stronke. Jakies fotki mile widziane