Stickerbomb
-
[quote="Grzegorz Pyda"]chyba obkleję prawy błotnik z przodu albo same lusterka <!-- s:) -->[/quote]
masz na myśli tylko prawy błotnik i w całości :???: -
Widziałem kilka autek z oklejonym błotnikiem, fajnie to wygląda. A co do wyboru folii całościowej z nadrukiem zamiast pojedynczych naklejek to wybrałem całą folię, ponieważ łatwo jest potem ją odkleić bez zostawiania śladu na aucie.
Fajnie wygląda oklejona listwa pod przednim zderzakiem, ale w Fabii takiej listwy nie mamy. <!-- s:( -->
Koledze oklejałem tak Polówke, całkiem fajnie to wyszło.
[img]http://img801.imageshack.us/img801/6739/2222pi.jpg[/img] -
tak cały prawy przedni błotnik z przodu i wybrałem całą folię bo szybciej pójdzie <!-- s:) -->
-
podobno nie którzy montują do fabia 1 przednią dokładkę pod zderzak od polo tylko trzeba jakoś ją zmodyfikować ale nie próbowałem i nie widziałem jak to wygląda.. choć chce zobaczyć jak to będzie wyglądać w fabii <!-- s;) -->
Pomyślę nad tym i oblukam u siebie -
taką dokładkę z polo jak właśnie pokazał nam na zdjęciu prezes224 tylko nie wiem ile może ona mieć długości <!-- s:( -->
-
Montują też dokładkę z leona. I powiem że wygląda kozacko. Kolega [b]MatCar17[/b] tak ową posiada u siebie
-
Apropo wszelkich dokładek, znalazłem coś ciekawego na allegro do Fabii 1. Czy ktoś takie cudo montował?
http://moto.allegro.pl/fabia-spoiler-doklaka-dyfuzor-tyl-tfb-tuning-i2702568557.html<!-- m --> -
widziałem właśnie u matCar17 że ładnie wygląda ta dokładka <!-- s:) -->
-
jednak lusterka i wlew paliwa poszedł w stickerbomb <!-- s:) -->
choć jeszcze trochę foli zostało -
[quote="Grzegorz Pyda"]jednak lusterka i wlew paliwa poszedł w stickerbomb <!-- s:) -->
choć jeszcze trochę foli zostało [/quote]
A gzie fotki :chytry: -
będą może jutro <!-- s;) -->
-
tak to wszystko wyszło <!-- s:) -->
-
jak na amatorszczyznę to wyszło dobrze <!-- s:) -->
-
a to dla zbity <!-- s:D -->
-
Spoko wyszło Bardzo fajny kolor fabki miałem taką kiedyś <!-- s:) -->
-
Witam. Mam zamiar okleić swoją fabkę i proszę o wasze opinie o tym. Jest to projekt z gimpa ^^. Docelowo dwie strony będą tak oklejone.
-
Ja bym sugerował okelić tylko lewą stronę a po prawej stronie wlew paliwa
-
petro.moto powiem Ci że bardzo fajnie to wygląda <!-- s:) -->
Jak obkleisz to wklej zdjęcie to zobaczymy efekt końcowy -
A mnie sie podoba, będzie jedyna taka
-
A ja zapytam - czemu na pół słupka?