[F1] Demontaz i położenie tylnej wycieraczki
-
Za punkt zmiany kierunku pracy wycieraczki odpowiadają ścieżki zrobione na dużej zębatce i ciężko będzie to zmienić.
Swoją drogą za brak tylnej wycieraczki mogą zabrać dowód lub nie przepuścić na przeglądzie.Niby rzadko się to zdarza ale koledze zabrali. -
[quote]Swoją drogą za brak tylnej wycieraczki mogą zabrać dowód lub nie przepuścić na przeglądzie.[/quote]
Przecież nie wszystkie auta mają tylnie wycieraczki. Nie wiedziałem że jest jakis paragraf na to.
Ja po prostu nie mam już Htb tylko sedana <!-- s:P --> -
Jest to wyposażenie fabryczne w fabii.To jest tak samo jakbyś chciał usunąć np przednie wycieraczki lub reflektory i paragraf jest na to.
-
[quote="vanhouse"]A jaki koszt usunięcia ? jakies zaslepki itp?[/quote]
Jak nic nie polamiesz przy demontazu tapicerki to koszt wynosi jakies 2 zl <!-- s:) -->
Potrzebna ci jedynie zaslepka. Ja dostalem od Maniego w prezencie, bo mial za duzo. -
A masz jakis artykul o nim, napisz ktory przepis o tym mowi, albo gdzie to znalazles.
Generalnie z przegladem nie powinno byc problemu. Nawet gdyby byl, to zawsze mozna zalozyc wycieraczke na przeglad. Jakies 15 minut roboty. -
Dziwny ten paragraf...
Przecież reflektory czy wycieraczki przenie są obowiązkowe dla każdego samochodu a wycieraczka tylna nie.Z resztą niektóre wersje Fiata SC i CC były robione bez wycieraczki tylnej.
-
[quote="kros"]Z resztą niektóre wersje Fiata SC i CC były robione bez wycieraczki tylnej.[/quote]
fabia na 13' z czarnymi zderzakami (moze nie kazda) tez nie miala bo kuzyn taka ma z 2002r. i tylko zaslepka z tylu swieci, a ubogie wersje dla firm???
[quote="vanhouse"]Wiesz co znalazłem to jak byłem w pracy. Nie pamiętam adresu[/quote]
nie sciemniac tylko podawac link :wsciekly: <!-- s:wsciekly: --> -
[quote="manii"]i tylko zaslepka z tylu swieci, a ubogie wersje dla firm??? [/quote]
tego nie wiedzialem. Kiedys pytalem w ASO o ta zaslepke, to nie mieli czegos takiego
-
[quote="Zygus"]tego nie wiedzialem. Kiedys pytalem w ASO o ta zaslepke, to nie mieli czegos takiego[/quote]
tez pytalem i nie mieli ale MY juz mamy :hyhy: <!-- s:hyhy: --> -
Mnie to się bardzo widzi, wygląda super, zrobiłeś to może u siebie?
-
[quote="vanhouse"]
ale w takiej pozycji nie działa wycieraczka <!-- s:P -->[/quote]Szkoda fajnie by to wyglądało.
-
[quote="vanhouse"]Ale i tak jej nie używam więc chyba wyjmę bezpiecznik tylko nie wiem który[/quote]
Nr 32 - 10 A <!-- s;) --> .
-
[quote="vanhouse"]Jedna osoba ale za mega ciężkie pieniądze[/quote]
A jak ciężkie :?: <!-- s:?: --> tak z ciekawości pytam.
-
No to faktycznie sporo, cały nowy mechanizm kosztuje coś koło 350 - 400 zł, jak mi się jakiś czas temu zatarła ośka to się pytałem, jednak na szczęście udało się ją zreanimować.
-
Mi się nie bardzo podoba, bo wycieraczka jest brzydka, nie symetryczna tak jak pisałem kiedyś już.
-
Mi też się to troszke średnio widzi.. <!-- s:) -->
-
[quote="vanhouse"]Dziś próbowałem wyjąć ale nie miałem niczego czym bym go mógł podważyć i nie wyjmowałem[/quote]
w bezpiecznikach sa takie male biale widelki do wyjmowania <!-- s:) -->