Czerwony sportowiec by mati190
-
Lool to dopiero zagadke strzeliles <!-- s:D -->
-
[quote="Havier"]Lool to dopiero zagadke strzeliles <!-- s:D -->[/quote]
Jak mówi staropolskie przysłowie:
"Każdy ma taką zagadke na jaką sobie zasłużył"
-
ale przyznam, ze ogladalem najpierw zdjecia barzdo dokladnie i sie zloscilem ze nic nie widze^^
-
[quote="Havier"]ale przyznam, ze ogladalem najpierw zdjecia barzdo dokladnie i sie zloscilem ze nic nie widze^^[/quote]
No niestety pewne rzeczy są niewidoczne dla oczu <!-- s:P -->
-
To było takie podchwytliwe <!-- s:P -->
-
[quote="K0_VOITH"]To było takie podchwytliwe <!-- s:P -->[/quote]
A no było
Teraz z troche inne beczki, co myślicie o czumś takim
http://allegro.pl/listwa-chrom-klapa-na-klape-skoda-fabia-2-hb-i2087519760.html
??? -
Nie no Rs-ska to już bajka <!-- s:) -->
-
[quote="mati190"][quote="K0_VOITH"]To było takie podchwytliwe <!-- s:P -->[/quote]
A no było
???[/quote]bedzie dobrze pasowac fajnie by dodala "cos" na tej klapie
-
[quote="Havier"][quote="mati190"][quote="K0_VOITH"]To było takie podchwytliwe <!-- s:P -->[/quote]
A no było
???[/quote]bedzie dobrze pasowac fajnie by dodala "cos" na tej klapie [/quote]
Właśnie sie zastanawiam czy lepsza ta listwa na klapie, czy może nakładka na tylne zderzak żeby sie nie rysował w trakcie wkładana bagaży do bagaznika
-
[quote="mati190"]
Właśnie sie zastanawiam czy lepsza ta listwa na klapie, czy może nakładka na tylne zderzak żeby sie nie rysował w trakcie wkładana bagaży do bagaznika[/quote]Idź na całość, zamów oba <!-- s:P -->
-
[quote="K0_VOITH"][quote="mati190"]
Właśnie sie zastanawiam czy lepsza ta listwa na klapie, czy może nakładka na tylne zderzak żeby sie nie rysował w trakcie wkładana bagaży do bagaznika[/quote]Idź na całość, zamów oba <!-- s:P -->[/quote]
dokladnie^^
-
[quote="Havier"][quote="K0_VOITH"]
Idź na całość, zamów oba <!-- s:P -->[/quote]
dokladnie^^[/quote]
Oba napewno nie bo bedzie za dużo
-
To chociaż przezroczystą folie na zderzak.
-
[quote="K0_VOITH"]To chociaż przezroczystą folie na zderzak.[/quote]
A podeślesz linka do takiej foli?
Bo jakoś nie moge trafić na aledrogoZ nowości aluski prawdopodobnie w poniedziałek do odbioru, aktualnie zamiast oryginalnych letnich opon Hankook trafiły zimowe Fulda Kristall Montero 3 w rozmiarze 185/88 R15 i śmigamy, pierwszy atak śniegu za nami. Po odbiorze felg kolejnym zakupem będą plastikowe nakładki na progi w drzwiach bo żal patrzeć jak ten delikatny lakier sie niszczy
-
a czemu plastikowe, a nie alu czy tam jakies inne?;>
-
[quote="Havier"]a czemu plastikowe, a nie alu czy tam jakies inne?;>[/quote]
Patrzyłem i ten lakier z chromem średnio wygląda, lepiej tak jak u ciebie czerwień + czerń
Chrom ładniej wygląda z ciemnymi kolorami -
ale czerwien masz ta sama co ja <!-- s:) --> wiec powinno pasic u mnie za duzo czarnego nie widac patrzac na nakladki na progi xD
-
[quote="mati190"]
A podeślesz linka do takiej foli?
Bo jakoś nie moge trafić na aledrogo
[/quote]Coś w ten deseń, nie wiem czy dokładnie ten model - to już trzebaby fachowców z oracala zapytać:
http://www.cri.com.pl/folia-oracal-bezbarwna-p-255.html?osCsid=phij<!-- m -->
Najlepiej jakbyś sie rozglądnął u siebie - taksówkarzom w Krakowie się to klei pod koguty i anteny na magnesie - może u Was też, więc firma montująca taksometry powinna odpowiednio mocną folię mieć - raz na rok-dwa się zmienia folię, zero rys na lakierze.
Ja to mam w Fabii na progach też - zdaje egzamin, lakier się nie rysuje, nie wydać, w pełni zmywalne.
W Audi i w Skodzie kółko z takiej folii mam pod anteny do CB - zdaje egzamin.
Klejenie na płynie do szyb - kładziesz na mokro, układasz, wyciskaszwodę. Schodzi bezproblemowo po podgrzaniu np. suszarką do włosów.
-
[quote="Havier"]ale czerwien masz ta sama co ja <!-- s:) --> wiec powinno pasic u mnie za duzo czarnego nie widac patrzac na nakladki na progi xD[/quote]
Tylko ty wnetrze masz czarne i czarne dodatki na nadwoziu
-
w sumie racja^^