[F1] Bajery w Elegance
-
Domykanie szyb(chyba), czego u mnie brakuje, a wydaje mi sie pozytecznym bajerem.
-
Tempomat.... <!-- s:) --> bardzo przydatny na autostradzie.....
-
Słuchajcie to tak jak z moją wersją COMFORT, jedne są z ABS-em, a inne bez.
-
[quote="superstone"]Wg mnie tempomat to jest dodatkowa opcja... bo u mnie nie bylo a mam elegance.. ;P[/quote]
Twoja to nie pierwsza elegancja bez tempomatu, może dopiero po FL zaczeli je dawać w standardzie?[b]DJ GRZES[/b]
Nie trzeba elegancji żeby mieć kieszenie w tylnych drzwiach -
w konforcire tyż som
-
[quote="DJ GRZES"]W Elegance Combi po przekroczeniu 5 kmh samoczynnie rygluje sie klapa bagaznika - nie da jej sie otworzyc z zewnatrz. Odblokowuje sie w momencie otwarcia drzwi kierowcy. To jest dobiero bajer i jadnoczesnie zabezpieczenie przed zlodziejami.[/quote]
To jest bardzo dobra opcja, ale wystepuje ona juz nawet w Classicu.
A byc moze i w nizszych wersjach -
[quote="DJ GRZES"]Nizsza wersja od Classica? Boshhh[/quote]
No tak, dawniej byl Basic, teraz jest chyba Junior
-
[quote="DJ GRZES"]W Elegance Combi po przekroczeniu 5 kmh samoczynnie rygluje sie klapa bagaznika - nie da jej sie otworzyc z zewnatrz. Odblokowuje sie w momencie otwarcia drzwi kierowcy. To jest dobiero bajer i jadnoczesnie zabezpieczenie przed zlodziejami.[/quote]
jak tak mom z wszystkimi dzwiami
-
a u mnie nic sie samo nie blokuje <!-- s:( -->
-
[quote="Lestek"]a u mnie nic sie samo nie blokuje <!-- s:( -->[/quote]
a to ciekawe :zalamany: -
[quote="Lestek"]a u mnie nic sie samo nie blokuje <!-- s:( -->[/quote]
Niemozliwe. Napewno jak masz auto zapalone i siedzisz w srodku, to bagaznika z zewn nie otworzysz.
Tesotowales to?? Niech ktos sprobuje otworzyc bagaznik jak podjedziesz po niego. Tylko nie otwieraj dzwi. -
to w takim razie drzwi od pasażera lub tylne też muszą odblokowywać - muszę przetestować tak jak mówisz - ktoś z zewnątrz...
-
Jeżeli odpalisz silnik przy otwartch któryś drzwiach lub klapie bagażnika nic Ci się nie zablokuje, by Ci się zablokowało musisz mieć wsio zamknięte <!-- s:) --> .
-
[quote="MirekS"]Jeżeli odpalisz silnik przy otwartch któryś drzwiach lub klapie bagażnika nic Ci się nie zab
lokuje, by Ci się zablokowało musisz mieć wsio zamknięte <!-- s:) --> .[/quote] ZGADZA SIĘ. MAM COMFORTA 2001r I TEŻ TAK U MNIE JEST................. -
[quote="superstone"]U mnie jest zarowno blokada wszystkich drzwi jak i bagazniczka [/quote]POWIEM SZCZERZE ZE TEGO NIE SPRAWDZALEM CZY DRZWI TEZ SIE BLOKUJA... :zawstydzony: <!-- s:zawstydzony: -->
-
[quote="DAX"][quote="superstone"]U mnie jest zarowno blokada wszystkich drzwi jak i bagazniczka [/quote]POWIEM SZCZERZE ZE TEGO NIE SPRAWDZALEM CZY DRZWI TEZ SIE BLOKUJA... :zawstydzony: <!-- s:zawstydzony: -->[/quote]
Blokują - sprawdzone
-
Można. VAGiem
-
A może komuś się nie chce klikać?
-
Przycisk jest o tyle lepszy, ze ja kogos chcemy wysadzic to nie trzeba gasic silnka.
-
- Jak masz automat to przycisk przecież też działa i zawsze możesz otworzyć.
- Jak pociągniesz za klameczkę od wewnątrz to zamek też się otwiera.