Archiwum
-
No i jeszcze czekam na wódkę bezalkoholową lub w czopkach <!-- s --> W końcu każda technika pójdzie na przód, wiec będzie coraz taniej.
-
Nie wziął bym tego nawet jak by mi do zakupu dodawali cały bagażnik marihuany (Holland&Holland), wogóle nie uznaje Francuskich samochodów, mam uraz po Fiacie.
-
Fajne miejskie autko, trochę mi przypomina Corse. Jak dla mnie może być pod warunkiem takim że będzie nim jeździła żona <!-- s -->
-
http://www.youtube.com/watch?v=07WeOruL_3o<!-- m --> FABIA II
-
nie nie jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego, ni to terenówka ni to limuzyna, jak chciałbym posmigać w terenie to bym kupił sobie Mercedesa G, a jak na autobanie wtedy A6 Qattro (czy jak tam to sie pisze <!-- s;) -->)
-
jakoś mnie to nie dziwi <!-- s;) -->
-
powinni zrobić ranking który z samochodów produkcji Amerykańskiej jest najbardziej oszczędny <!-- s;) --> Te samochody z rankingu są kupowane bo w USa jest moda na takie autka jak Prius czy tam inny badziew.
-
jest w czym wybrać :super: <!-- s:super: -->
-
Tutaj jestem zdziwiony, żeby w Wielkiej Brytanii wygrał samochód z Europy, a tymbardziej z Niemiec <!-- s;) --> (myślę ze to sprawka emigrantów z polski)
-
W Top Gear mówili że są strasznie awaryjne, ale za to jakie piękne. Wsumie to wolałbym takiego GT, od Alfy Romeo (no moze prócz wersji GTA) nie wiem wsumie dlaczego.
-
Ciekawe czy tych 40 gości założy sobie swoje forum <!-- s;) -->
-
[img]http://e.autokrata.pl/a1972/c20706980027714545d48dee[/img]
Bardzo ciekawy i naprawdę ładny pojazd. Jak bym miał zbędne 300 tyś ojro to bym sobie takiego zafundował, a co ... <!-- s;) -->
-
Jednak stary Demon mi się bardziej podoba.
-
Tylko i wyłącznie tuning mechaniczny. Jak widze "stjuningowane" stylistycznie EVO, STI to mnie krew zalewa. No chyba ze tuning polega na upodobnieniu auta "cywilnego" do rajdowego odpowiednika wtedy <!-- s -->
-
Chyba nie jestem jeszcze gotowy na takiego rodzaju "Enterprajs" jako liczniki w samochodzie, chociaż zanim będzie w moim pułapie cenowym to pewnie będzie to już normą Biorąc pod uwagę że Octavia RS kosztuje w granicach 109 tyś jest większa itp. Mocno bym sie zastanawiał nad kupnem tego Type R, z drugiej jednak strony nie można porównywać tych dwóch aut, bo są zgoła różne. Type R powala dźwiękiem silnika, natomiast Octavia RS jest bardziej praktyczna, można pojechać na wakacje i złomotać gościa na światłach. Trudny wybór, dobrze że nie zanosi się u mnie na takie problemy Się rozpisałem :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
Autko wypas, cena tuningu jedyne 25 tys PLN, ale co to jest <!-- s:D -->
-
Bez porownania stara wersja o wiele przyjemnijesza :super: <!-- s:super: -->
-
Mi juz o ddluzszego czasu zaczely sie podobac saaby. Bardzo przyjmne autka
-
Smieszny jakis
-
Mi tam sie podoba duzo bardziej ta wersja niz normalna (statek kosmiczny) <!-- s:D -->