Jak trafiles na FCP ??
-
Podobnie jak jeden z kolegów wyżej, zdarzyła się mała usterka, googlałem googlałem i się dogooglałem <!-- s:D -->
Mam nadzieję iż miło spędze czas z kolegami od skody
-
Miałem problem z pompą paliwową i po wpisaniu w google któraś ze stron to było właśnie fcp.pl Jednak dopiero po jakimś czasie się zarejestrowałem przy okazji innego tematu <!-- s:) -->
-
Witam jestem tu nowy. Stronę polecił mi kolega.
-
Szukałem info o Fabii w google i bach, jestem tutaj. <!-- s:) -->
-
Witam,
dowiedziałem się o stronie dzięki znajomemu <!-- s;) -->Jeśli remontujesz to oferta dla Ciebie! [url=http://www.alfaomegafb.pl/]podbitka kraków[/url]
-
Przed zakupem chciałem trochę poczytać o Fabii, na co zwrócić uwagę podczas zakupu, opinie innych posiadaczy i tak trafiłem tutaj
A Ty masz [url=http://fnsgerpol.pl/]nożyczki[/url] z prawdziwego zdarzenia, czy chińskie jednorazówki?
-
Cóż od około pół roku jestem posiadaczem Fabii, a że lubię wiedzieć, co w moim aucie piszczy, po prostu orientować się w temacie, to zacząłem czytać różne rzeczy w internecie i tak przez przypadek tutaj trafiłem. Nie ukrywam, że znajduje się tutaj wiele przydatnych informacji.
-
W pewnie najpopularniejszy sposób, google.
-
Otóż, mój kolega jest mechanikiem i też ma fabie, raz u niego byłem i powiedział, że zna to jakże zacne forum i polecił mi tutaj zajrzeć.
-
Forum polecili mi w salonie Skody. Nawet nie wiecie jak się zdziwiłem :orany: :przestraszony: <!-- s:przestraszony: -->
-
[quote="Markoo"]Forum polecili mi w salonie Skody. Nawet nie wiecie jak się zdziwiłem :orany: :przestraszony: <!-- s:przestraszony: -->[/quote]
Cóż to za salon?Jestem ciekaw.
-
Czysty przypadek przy wyszukiwaniu w google. Niemniej szczęśliwy przypadek <!-- s:) -->
-
trafilem do was prze pana googla szukalem cos o fabiance i natknalem sie na forum bardzo ciekawe info sa pzdr :cwaniak: <!-- s:cwaniak: -->
-
Tak jak wiekszość userów trafilem tutaj po googlach, szukalem o ile dobrze pamiętam czegoś na temat mojej felci i jakos wpadlem...
-
szukałem info o formule1. wpisałem f1 i jakoś tutaj trafiłem <!-- s:D -->
-
tradycyjnie - wygooglane
-
Ja zawitałem do was z bliźniaczego forum fabia club, tam już jestem dłuższy czas. Pozdrawiam
-
Google, ale czuję, że nie zagrzeję tutaj miejsca lub wpadnę raz na jakiś czas poczytać tematy. A dlaczego? bo fabek pooglądać nie mogę bo nie mam uprawnień, tematy - pytania w technicznym są za moderacją- bezsens jak chce się szybko uzyskać pomoc dlatego znalazłem inne forum fabi bardziej przyjazne userom a równie ciekawe Cześć <!-- s:) -->
-
przez jakiś profil fejsbukowy <!-- s:) -->
-
ja trafiłem tu z googla <!-- s:) -->