Jak trafiles na FCP ??
-
U mnie też był to znajomy.
-
Wujek Google mnie tu przyprowadził
-
Szukałem w google jak rozebrać poszycie drzwi z Fabii i znalazłem zdjęcie z waszego forum.
-
szukajac informacji na temat modelu Fabii, przekierowało mnie tu <!-- s:) -->
-
Ja trafiłam tu z googli.
-
chciałam się dowiedzieć szczegółów dotyczących mojego autka, i google pomogło dziękuję <!-- s:) -->
-
Ja tu trafiłem z google
Pozdrawiam <!-- s;) -->
-
od kolegów z fabiaclub.pl
-
jestem od paru dobrych lat na forum ocp (octavia club polska) sporo kolegów zna sie z scp a ze planuje kupić fabie stąd tutaj jestem:D <!-- s:P -->
[b]Edit marcing040381[/b]
-
[quote="takiktos"]Witam wszystkich,
Po Felici przyszedł czas na Fabie i tak trafiłem z forum Skoda Felicia Club Polska <!-- s:) -->[/quote]
Chodziło Ci chyba na Fabia Club Polska -
Witam wszystkich, trafiłem na forum które mi polecił kolega Tomuś, pozdrawiam <!-- s:) -->
-
Przywiał mnie tu wiatr internetu gdy szukałem ludzi którzy nie traktują auta przedmiotowo i tworzą społeczność <!-- s:) -->
-
Na to forum trafiłem szukając rozwiązania problemu z Fabią w listopadzie 2014. Dokładnie to wpisałem po prostu "fabia forum" w googlach i tak się jakoś zarejestrowałem. Teraz gdy w moje ręce wpadł właśnie ów samochód, postanowiłem się ujawnić <!-- s:) -->
-
Ja również trafiłam tu przez wujka google...
-
Witam, pewnie jak większość, pomógł brat wielkie oko Google
-
Trafiłem z wyszukiwarki niestety ale fcp ulotki widziałem na scp
-
Witamy na FCP <!-- s;) -->
-
Bardzo powoli zabieram się za projekt - Fabia - i tak od dolotu powietrza do gwintu znalazłem się na FCP <!-- s:) -->
-
Tomus zaprosił mnie <!-- s:) -->
-
kumpel...i google <!-- s:) -->