Otwieranie el.szyb
-
witam mam pyt odnośnie el.szyb. Moja fabia stała na słońcu i troche w środku było gorąco otwierając kluczykiem zamek szyby automatycznie sie same otworzyły. Czy w mśrodku jest jakiś czujnik czy coś sie pokręciło jej
-
Może masz domykanie szyb? Z kluczyka było w wielu egzemplarzach - tj. przy zamykaniu szyby się domykają i przy otwieraniu wracają do poprzedniej pozycji.
pozdro
-
właśnie nie bardzo jak gasze silnik i zamykam drzwi to szyby sie nie zamykają.A taki przypadek zdarzył mi się 1 raz jak otwierałem póżniej już nie.Posiadam 2 kluczyki w 1 jest takie jakby kółeczko a pod nim spręzyna tylko po wciśnieciu go nic sie nie dzieje jakby prowizorka jakaś a w 2 nie mam nic
-
te koleczko a pod nim sprezyna to jest od mini zaroweczki. swiatelko zeby w nocy trafic <!-- s:D -->
-
[quote="blazio24"]witam mam pyt odnośnie el.szyb. Moja fabia stała na słońcu i troche w środku było gorąco otwierając kluczykiem zamek szyby automatycznie sie same otworzyły. Czy w mśrodku jest jakiś czujnik czy coś sie pokręciło jej[/quote]
Masz funkcje przewietrzania się wnetrza po nagrzaniu srodka kolega z salonu mi to prezentował to jest tak że: masz zamkniety samochod, szyby i tak dalej, podchodzisz wkladasz kluczyk przekrecasz w lewo albo prawo nie pamietam i przytrzymujesz w takiej pozycji chwile i otwieraja sie szybki i mysle ze tak samou Ciebie jest, Pzdro <!-- s;) -->!
-
pierwszy raz słyszę o czymś takim wielkie dzieki za odpowiedz
-
no nie ma za co podobnie jest tez z szyberdachem jak masz to tez sie powinien otworzyc <!-- s:) --> daj znac czy udalo Ci sie to zrobic
-
wczoraj tak na szybkiego sprawdziłem i faktycznie szyby sie otworzyły a co do szyber dachu jeszcze sprawdze i dzisiaj odpisze
-
Ok [b]blazio2[/b]czekam z niecierpliwością <!-- s;) -->
-
kurde szybki chodzą ale szyber dach nie ale nie szkodzi dobrze ze wiem o co chodzi