Awaryjne otwarcie maski w fabi 1 !!!
-
Jak masz możliwość to podpiąć prąd od spodu, ale to najlepiej z kanału albo podnośnika. Maskę przez gril przedni ale bez uszkodzeń się nie obędzie. Można też próbować przez przednie lewe nadkole dostać się do linki lub przez prawe do miejsca po akumulatorze. Przy takich mrozach pewnie i tak zostanie laweta i kanał lub podnośnik żeby podpiąć prąd od spodu.
-
Bez prądu nie otworzysz kluczykiem przekręcając wkładką niestety. Takie cudowne rozwiązanie
-
[quote="dr O."]Bez prądu nie otworzysz kluczykiem przekręcając wkładką niestety. Takie cudowne rozwiązanie[/quote]
U mnie sie da. Przeciez to bylo by bez sensu. Z tym ze nie pamietam czy zamykalem z centralnego, ale chyba tak.
-
Warto sprawdzić wkładką, ale ja kiedyś przerabiałem to u siebie i bez prądu nie dało rady. Dopiero prąd od spodu i otworzyłem z centralnego
-
to pewnie wkladka ci sie zapielka. moim zdaniem powinno dac rade tak otworzyc jak nie jedne drzwi do drugie
-
Wkładkę miałem w jednych drzwiach i nic jej złego się nie działo - żadne zapiekanie, zabrudzenia itp. Ten typ tak ma