[F1] Czarny Fabek/1.4 60KM/Gdynia
-
Siema, miesiąc temu zdałem prawo jazdy. Dziś zakupiłem swoje pierwsze auto. Wybór padł na Skode Fabie. Szukałem na zabój czarnej i znalazłem. Od dziś jestem szczęśliwym nabywcą czarnulki.
Na początek dodam dwie fotki prosto z ogłoszenia, ponieważ jeszcze nie miałem czasu dorwać aparatu. Na początek myślę nad czarnymi felgami, potem sie pomyśli. Pozdrawiam.
[i][b]Nick:[color=blue] Pavvel[/color][/b][/i] :super: <!-- s:super: -->
[b]Miasto:[/b] Gdynia
[i][u][b][color=green]Dane dotyczące Fabii:[/color][/u][/i]
[/b]
[b]Model:[/b] I[b]Rok produkcji:[/b] 2002
[b]Kolor:[/b] Czarna
[b]Pojemność silnika:[/b] 1.4
[b]Moc:[/b] 60KM
[i][u][b][color=green]Wprowadzone modyfikacje w Fabii:[/color][/b][/u][/i]
[b]Wygląd zewnętrzny:[/b] przyciemnione tylne szyby.
[b]Wnętrze:[/b] podłokietnik, chromowana gałka skrzyni biegów, elektryczne szyby, elektryczne lusterka, fotel z regulacją wysokości, blokada skrzyni biegów
[b]Audio:[/b] Seryjne
[b]Felgi:[/b] od VW
[size=140][b][color=green] :!: Foto: :!: [/color][/b][/size]
-
Ładnie prezentuje sie na tych felgach no i widze podłokietnik ori ma Powodzenia w modach :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Dzięki, dzięki. Nie bieżąco bede informował o modach. Dzisiaj na myjnię chyba skoczę, to może jakieś zdjęcie pstryknę. <!-- s:) -->
-
[img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/484931_561362011709_1365251447_n.jpg[/img]
Znalazłem dzisiaj to zdjęcie w sieci, zamieszczam je specjalnie, jako osobny post, aby było dla mnie inspiracją zewnętrzną auta, bo co pod machą ma to Bóg raczy wiedzieć, ale pewnie 60KM nie ma <!-- s:D -->
Generalnie brakuje mi tylko tych 18' (?) i tego zderzaczka od RSki (?), no i tej lotki. "Tylko" :serce:
-
[quote="Pavvel"]
Generalnie brakuje mi tylko tych 18' (?)[/quote]
raczej 17'x7,5" z TT <!-- s;) --> -
"Szczegóły" <!-- s:D -->
-
Dawno nas nie było, więc dzis takie na szybko, okazyjne zdjęcie, z serii zima nadchodzi <!-- s:) -->
-
zdjęcie znikło, jeśli możesz to popraw
-
Fajny fabiolocik <!-- s;) -->
-
Niedługo postaram się mu zrobić jakąś sesyjkę. Może jak trochę śniegu spadnie, to w zimowej aurze <!-- s:) -->)
-
Stres niesamowity. Przy 100km/h wybuchła mi przednia opona.
-
opanowales wybuch? uszkodzila cos?
-
Na szczęście opanowałem i żadnych strat.
[img]http://img9.imageshack.us/img9/5709/b5cg.jpg[/img] Bardzo niewyraźne, późna pora.