Sygnalizator wyłączenia świateł.
-
Witam, przestał działać wspomniany sygnalizator. Był na forum jeden post na ten tema, ale nie za bardzo coś wnosi. Może ktoś ma pomysł czego i jak szukać aby zadziałało. Fabia bez zamka centralnego. POzdrawiam.
-
[b]piotrp[/b], a dziala ci lampka oswietlenia wewnetrznego, gdy otworzysz drzwi kierowcy ?
Jesli nie to powodem bedzie uszkodzony mikrostyk w zamku. -
jeśli ci działa lampka przy otwarciu drzwi, sprawdż jeszcze czy działa ci przy zaciągnietym ręcznym ,lub kiedy masz rezerwe jeśli nie to najprawdopodobniej padł ci brzęczyk ja tak mam i umówiłem się z elektrykiem ze mi załozy lewy brzęczyk do świateł tylko
-
piszczek przy zaciągniętym ręcznym nie piszczy... chyba że ruszysz autem
-
[quote="gory"]piszczek przy zaciągniętym ręcznym nie piszczy... chyba że ruszysz autem[/quote]
racja nie dopisałem
-
Dziękuje za rady. Wygląda na ten mikrostyk. Udałem się do auta otworzyłem drzwi i lampka oświetleniowa się nie zapaliła. Po uruchomieniu silnika i zgaszeniu silnika brzęczek nadal nie działa, ale lampka w kabinie już się zapala. Chyba coś nie styka w takim wypadku.
-
Witam, byłem zawalony robotą i dopiero wróciłem do tematu. Czy ktoś wie gdzie znajduje się ten mikrostyk i jak się do niego dobrać. Zaczął piszczeć przy lekko domkniętych drzwiach. Jak by coś nie stykało, może udałoby mi się go jakoś przesmarować czy co. Pozdrawiam.
-
Widac, ze nawet nie szukales - http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=5462<!-- m -->
-
Dziękuję bardzo. Szukałem ale po brzęczku i sygnalizatorze. Jeszcze raz dzięki.