Witaj na forum Fabia Club Polska

Pranie foteli podgrzewanych

Topic created · 9 Posts · 10861 Views
  • Siemka, przerabiał ktoś pranie foteli podgrzewanych? Jakiś dobry środek? Jak się do tego zabrać żeby niczego nie zepsuć? 😉 <!-- s;) --> Pozdrawiam

• Grzane fotele możesz wyprać na sucho.Zapobiegnie to uszkodzeniu mat grzewczych.Można również usunąć lekkie zabrudzenia na wilgotno, ale należy pamiętać aby nie włączać grzania dopóki fotele nie wyschną.

• [quote="Goldi"]Grzane fotele możesz wyprać na sucho.Zapobiegnie to uszkodzeniu mat grzewczych.Można również usunąć lekkie zabrudzenia na wilgotno, ale należy pamiętać aby nie włączać grzania dopóki fotele nie wyschną.[/quote]
    a znasz jakiś dobry środek do prania na sucho? 😉 <!-- s;) -->

• Wiem że ktoś z forum ogarniał kiedyś pranie tapicerek.Możesz zapytać Rafała vel [b]Rufus[/b] może będzie Ci w stanie doradzić profesjonalnie.

• Bez problemu możesz prać na mokro, najlepiej metodą ekstrakcyjną, tak samo piorę u siebie.
    Środek: nielsen nap low foam
    Skąd jesteś? Daleko masz na Śląsk? Mogę Ci wyprać podgrzewane

• MARKO się zajmował sprawami prania i sprzątania na naszym forum, ale dawno go tu nie było

• ja zawsze do myjni oddaje raz na jakis czas swoje auto na calkowite czyszczenie wewnatrz, bo wiem, ze sam bym sobie z tym z pewnoscia nie poradzil. specjalista to specjalista

• Niby specjalista, ale są amatorzy ktorzy mogą jedynie zaszkodzic

• Prałem dwa razy na mokro i wszystko śmiga bez zarzutu.

Log in to reply