Kapučo Fabia ll prosto z CZECH
-
Witam wszystkich forumowiczów
Będe sie streszczał dlatego że wszystkich pewnie interesuje samochód a nie ja <!-- s;) -->
Fabie kupiłem jako nóweczkę jesienią roku 2007 , silnik 1.2 htp 51kW kolorek cappuchino wzposażenie classic w czechah także nazywaną jako SE social ediotion :rotfl:
poniżej zdjęcie po zakupie
[b]galeria zjec https://picasaweb.google.com/113975311701730461546/KapucoFabinka?authkey=Gv1sRgCNfljNTfqLy4lAE[/b]
-
[b]jozziCZ[/b], witamy serdecznie na forum FCP kolegę zza południowej granicy <!-- s:) -->
-
jeżdyilem spokojnie prawie 4 latka aż odwiedzilem strone skodahome.cz ni i złapałem bakcyla :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
przybyły nakładki na progi , showek na okulary oraz gałka z wersji ambiente , elegance
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 13-05-2012, 14:30[/i] ][/size]
dziękuje za przywitanie , będę się starał pisać po polsku ale dopiero się przyzwyczajam do polskiej klawiatury na czeskim lapku -
Spokojnie na FCP są sami wyrozumiali ludzie.Jakoś się zrozumiemy.
Zapraszam do obejrzenia fotek mojej Fabki... -
Jesienią roku 2011 troszke się roykręciłem i założyłem kierownice z octavi ll fl vRS wzkończenie perforowana skóra, pedały fabia vRS oraz oryginalne radio dance
no i zapomnial bym , zlikwidowałem znaczki z tyłu auta <!-- s;) -->
No i mnie zblokowało
take w skrocie , na wiosne tego roku załozłem koła elba , światła dzienne z fll vRS , krótka antene , chromowane żarówki kierunkowskazów , spojler z green line gałke zmiany biegów z audi s3 oraz kompletny interier z wersji ambiente
-
Witaj na naszym forum Autko jest ok <!-- s:) -->
-
No spore zmiany gratuluje <!-- s:) -->
-
mari0 : a my sie przypadkiem nieznamy ? <!-- s:D -->
dziekuje ale to jeszcze nie koniec , juz czekaja na zalozenie nowe loga przod tyl kola , oraz koncowka tlumika z wersji sportline
-
Jaki jest tłumik z wersji sportline?
Masz jakieś foto?
Ja mam co prawda F2 ale nie mam jakiegoś specjalnego tłumika. -
zaraz poszukam link , jest to wesja dla Fll i jest to tylko nakladka ale wyglada zajebiscie <!-- s;) -->
-
[b]jozziCZ[/b], no to dawaj, czekam.
-
[b]jozziCZ[/b], teraz wszystko jasne. Wzór ciekawy.Nie wygląda przynajmniej jak kiedyś maniacy montowali podwójną rynnę np do BMW...To była żenada.
-
tez sie da ,ale podwojna rynna mi do desingu fll niepasuje nawet w v RS sie mi niepodoba <!-- s;) -->
-
[quote="jozziCZ"]tez sie da ,ale podwojna rynna mi do desingu fll niepasuje nawet w v RS sie mi niepodoba <!-- s;) -->[/quote]
Oczywiście że się da ale wygląda fatalnie
-
trafniejsze ztwierdzenie jest kiczowacie ,ale poczekja jeszcze z miesiac bedzie koncowka a moze i dyfuzor , narazie wygluszam drzwi , strasznie brzeczy przy rocku <!-- s:D -->
-
fajne zmiany kolega zrobił oby tak dalej :super: <!-- s:super: -->
-
Dzieki , jeszcze niekoncze, dopiero sie rozkrecam <!-- s:D -->
-
[quote="jozziCZ"]mari0 : a my sie przypadkiem nieznamy ? <!-- s:D -->
dziekuje ale to jeszcze nie koniec , juz czekaja na zalozenie nowe loga przod tyl kola , oraz koncowka tlumika z wersji sportline [/quote]
Znamy się
:zdrowko:
-
[quote="jozziCZ"]juz czekaja na zalozenie nowe loga przod tyl [/quote]
nowe logo jest juz dostepne...?