Halo Halo.
Odwiedzałem czasami tą stronę ale bez logowania.
Co do wibracji to przegubów nie sprawdziłem.Dużo nie jeżdżę więc trochę odpuściłem.
Jednak ciągle mam wibracje i teraz na samym silniku.Na postoju jak przygazuje to w pewnym zakresie czuć drgania.Mechanik powiedział że poszła guma pod skrzynią biegów.Wymieniłem i nic to nie dało.Nie wiem może powinienem jeszcze wymienić jeszcze 2 następne gumy pod silnikiem.To jest strasznie ciężkie do wykrycia.Dalej nie wiem co jest nie tak.
Z
ziemowitbach (@ziemowitbach)
0
Reputacja
4
Wyświetlenia
0
Obserwujący
0
Obserwowani
Informacje o ziemowitbach
Dołączono
Ostatnio online
Najlepsze posty napisane przez ziemowitbach
Ten użytkownik nic jeszcze nie napisał.
Najnowszy post utworzony przez ziemowitbach
-
-
Czy w ASO dojdą do tego co to może być ,czy będą próbować naciągać mnie na kasę?Próbował już Ktoś?
-
Witam.
Mam Fabię 1.4 80KM.Auto ma 2 lata i 35000 przebiegu.Jeszcze pół roku temu jak go kupiłem wewnątrz było bardzo cicho.Od jakiegoś czasu robiło się wewnątrz coraz głośniej,a od około miesiąca podczas przyśpieszania od 2000 obr. w górę słychać hałas(delikatne pierdzenie-jakby tłumik dziurawy ,choć jest na pewno cały) oraz delikatne wibracje.Ostatnio wymieniłem koła na zimowe i się nic nie zmieniło więc to raczej nie jest wina kół i opon.
2-letnie auto i takie problemy to trochę dziwne.Może miał już ktoś taki przypadek?