Ogłoszenie

Kliknij po więcej informacji -> OBOWIĄZEK INFORMACYJNY

UWAGA Wysyłka gadżetów zostaje wstrzymana. Zapraszamy ponownie już w sierpniu bieżącego roku.

Włączona lampką wspomagania /brak wspomogania

Jak w domowym zaciszu zdiagnozować co dolega naszemu autku.
Kate0112
-#user
-#user
Posty: 2
Rejestracja: 12 maja 2017, 21:52
Lakier: Srebrny Diamond metalic
Silnik: 1.4 MPI/60 KM
Aktualne auto: Skoda Fabia
Kontaktowanie:
Status: Offline

Włączona lampką wspomagania /brak wspomogania

Postautor: Kate0112 » 12 maja 2017, 22:09

Witam mam problem w trakcie jazdy zapaliła mi się lampka wspomagania zjadła dopiero po zgaszeniu silnika /to było wczoraj/ natomiast dziś rano przy włączeniu silnika zapaliła się i nie chciała zgasnac... godzinę temu zapalilam autko i się świeciła zgasla i spowrotem zapaliła autko skoda fabia 1,4 mpi 2000 rocznik . Błagam i pomoc jutro muszę jechać nią do szkoły :(
Dziękuję :D

Awatar użytkownika
TOMUŚ
-#junior admin
-#junior admin
Posty: 2429
Rejestracja: 14 kwietnia 2009, 20:41
Lakier: Czerwień Flamenco metalic
Silnik: 1.2 TSI/90 KM
Kontaktowanie:
Status: Offline

Re: Włączona lampką wspomagania /brak wspomogania

Postautor: TOMUŚ » 15 maja 2017, 19:12

Cześć.
Pierwsze co trzeba zrobić to podłączenie komputera w celu sprawdzenia błędów. Jeżeli błędy są to trzeba naprawić to co jest wyszczególnione.
Dobrze by było gdyś napisała te kody błędów wraz z opisem.
Po drugie. Gdyby błędów nie było . To wtedy trzeba sprawdzić "słynną wiązkę". Na forum o niej trochę już jest.
Pozdrawiam,
Tomek



Wróć do „Diagnostyka - oprogramowanie, interfejsy,”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości