bonifacy pisze:Ty masz motornię 1,4 więc po jakiego grzyba Ci kniga dla 1,2patgaw pisze:Bonifacy skad ten screen? Mozesz udostepnic cala ksiazke?
Myslialem ze to jakis ogolny material jest

bonifacy pisze:Ty masz motornię 1,4 więc po jakiego grzyba Ci kniga dla 1,2patgaw pisze:Bonifacy skad ten screen? Mozesz udostepnic cala ksiazke?
Ja tam coś wyszperam na necie , a Ty chciałbyś gotowca . Szukaj a znajdziesz . Poszperaj tu np http://www.mediafire.com/?32vct1hmvx1rzpatgaw pisze:
Myslialem ze to jakis ogolny material jestTo jak masz jakis dla 1.4 albo ogolnie dla fabii to dalbys namiary?
Ano taką - zrobiłem pomiar ciśnienia sprężania i wyszło że na jednym cylindrze ciśnienie jest za niskie. Po ponownym pomiarze z próbą olejową ciśnienie nie wzrosło znacznie więc zawory na tym cylindrze mogą być wypalone / nieszczelne. Zdejmiemy głowicę i to potwierdzimy. Jeśli tak naprawimy i auto będzie hulać.krokodyl901 pisze:Witam! Chcę wiedzieć jaką odpowiedź mam usłyszeć od mechanika..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości